Mine 5 must have makeup produkter

25. april 2017EmmaEngmark

Læbepomade: Liplich / Mascara: Too Faced / Øjenbrynsgel: L’oreal / BB cream: Garnier / Contour kit: Too Faced

Det er ikke så tit, at jeg har et skønheds indlæg på bloggen. Hvilket egentlig er fjollet, eftersom det er noget jeg virkelig går op i. Både med skønheds produker til en lækker hud, og lækre makeup produkter, der gør hverdags looket en smule sjovere.

Jo ældre jeg er blevet, jo mindre makeup bruger jeg. Da jeg var teenager, tog det mig en evighed at blive klar om morgen, da jeg skulle have de mange lag foundation på, så det dækkede min (egentlig ikke så slemme) urene hud. Og så skulle der øjenskygge, eyeliner og en masse mascara. Jovist, det så flot ud. Men så meget makeup, er jo slet ikke sundt for huden. Og det er heldigvis noget, som jeg har fundet ud af nu. Bedre sent end aldrig.

Flot og ren hud, er noget som er rigtig vigtigt for mig. Derfor bruger jeg også en del tid på at pleje min hud, og jeg tager altid min makeup af, inden jeg går i seng og renser huden morgen og aften. Og så forsøger jeg at drikke så meget vand som muligt. Er basen ren, behøves næsten ingen makeup. Det er i hvert fald det, jeg lever efter. Og min daglige makeup rutine, er efterhånden nede på kun fem produkter – få gange kan jeg også have brug for lidt concealer.

Mine 5 must have makeup produkter til hverdag.

 • Læbepomade fra Liplich.
  Bløde læber, er et must! Tørre læber kan, i mine øjne, ødelægge ethvert look. Derfor har jeg også altid en læbepomade på mig – både i tasken, på natbordet, skrivebordet og så videre. For et par dage siden, sendte Liplich deres læbepomade til mig. En læbepomade på naturlige produkter, der lover at give bløde læber i løbet af en uge. Læbepomaden er duftløs, hvilket kan være en god ting – men jeg må indrømme at jeg foretrækker en læbepomade med duft. Til gengæld holder produktet hvad det lover, og giver simpelthen så bløde og lækre læber.
 • Mascara fra Too Faced.
  Min yndlings mascara igennem mange, mange måneder. Den klumper ikke, er nem at påføre og giver de der fyldige, lange vipper, som mange af os gerne vil have. Om navnet ligefrem passer (better than sex).. Det vil jeg ikke sige – men god, det er den.
 • Øjenbrynsgel fra L’oreal.
  Det er kun få år siden, at jeg opdagede hvor stor en forskel det kan gøre for ens ansigt, at man gør noget ved ens øjenbryn. For sikke en forskel. Men jeg er doven, og har ikke lyst til at bruge tid på at forme og tegne mine bryn op, så jeg tyr til en øjenbrynsgel hver gang. Førhen brugte jeg den fancy Gimme Brow, som der var så meget hye op – men de billigere produkter, er altså ligeså gode. Nu er jeg blev stor fan af denne fra L’oreal, der gør jobbet til perfektion. Produktet sætter sig dog lidt efter et par minutter, og her børster jeg lige hårene igennem, for det bedste resultat.
 • BB cream fra Garnier.
  Jeg har nu ikke brugt foundation i et halvt år. Jeg knuselsker min BB cream, og vil til hver en tid foretrække den, fremfor en foundation. Kender du ikke til en BB cream, så har du noget godt i vente. Den har nemlig så mange funktioner. Blandt andet har den en let dække evne, har fugt nok til at agere fugtighedscream, har solfaktor i og er med til at forebygge rynker. Lyder det ikke godt? Selvfølgelig dækker den ikke ligeså godt som en foundation, men det har jeg heller ikke rigtig brug for. Har du uren hud, kan det blandt andet skyldes at du bruger for meget foundation og lukker porerne i huden til. Her er en BB cream også en fantastisk løsning.
 • Contour kit fra Too Faced.
  Den anden ting, som jeg fast bruger på min hud, er en let contour pudder. Jeg bruger dette contour kit, til lige at definere mine kindben en smule. Det er ikke noget særlig tydeligt eller voldsomt, det giver faktisk mere en solglød og jeg bruger det derfor også for at få lidt farve i hovedet. Der er fire forskellige farver i paletten – to highligthere og to contour farver. Her bruger jeg den lyseste contour farve. De resterende tre, bruger jeg sjældent. Det er faktisk kun hvis jeg skal ud i byen, at jeg bruger lidt andre farver. Men resultatet er flot og meget naturligt.

Har du nogle favorit makeup produkter, som du altid tyr til?

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post