Mine nytårsforsæt

26. januar 2018EmmaEngmark
Blog post

Godmorgen søde piger. Så blev det endelig fredag, og hvor har jeg bare glædet mig til weekenden denne gang! Som jeg snakkede lidt om i et tidligere indlæg, så har jeg virkelig kæmpet med motivationen og ikke mindst energien, så det bliver rart med en weekend, hvor jeg kan sove en smule længe – samtidig bliver det en utrolig dejlig weekend, som jeg har set frem til længe. På søndag får jeg et par piger over til kaffe og fastelavnsboller (det bliver mit første forsøg på dem, så kryds lige fingre)

Dagens indlæg er måske en smule sent ude? Det skal nemlig handle om nytårsforsætter, som jeg nævnte en smule af i starten af året. Og da den første måned af året nu snart er gået, så er det nok på tide med det indlæg. Egentlig går jeg ikke så meget op i dem, da jeg altid har ment at man bare kan starte hos fitness world i morgen, hvis det er ens forsæt. Men jeg har alligevel sat et par forsætter for mig selv i år, som jeg håber på at få opfyldt. Og det har ikke noget med træning at gøre, hehe!

Vær bedre til at afsætte tid til veninderne. Noget som jeg virkelig kæmpede med sidste år, og derfor ikke så særlig mange af mine veninder. Hvilket jeg slet ikke har været tilfreds med. Men med arbejde, blog, bryllup og hvad der ellers ikke var sidste år, så tog det rigtig meget af min tid. I år vil jeg forsøge at ændre det – til trods for at jeg stadigvæk har en masse projekter i luften, som også kræver min tid. Men der er dog ikke noget vigtigere end venskaber, så de skal virkelig plejes.
 
Sætte mere fokus på mit brand. Ikke bare min blog, men også min instagram. Selvom der har været godt knald på bloggen (i hvert fald når man tænker på at den kun er små ti måneder gammel) så kunne jeg stadigvæk godt have gjort det bedre – men det kan man vel altid? Hvor jeg mange gange har prioriteret en netflix højere end et indlæg, vil jeg gerne ændre det i år, og først lave mine ‘hygge ting’, når jeg er færdig og tilfreds med dagens blog arbejde. For det er efterhånden blevet noget, der skal passes dagligt. På den ene eller den anden måde. Og jeg elsker det! Men jeg ved også for at fortsætte med at blogge som jeg gør, så skal opmærksomheden opretholdes.
 
Få gennemtrumfet den minimalistiske stil. Der er en lille bitte kategori på bloggen om minimalisme, og den vil jeg gerne gøre større! Sidste år fik jeg snust lidt til den minimalistiske livsstil, og jeg kunne virkelig se ændringerne i mit liv, da jeg først begyndte på den. Men efter et par måneder gik jeg lidt i stå, og begyndte at købe flere ting igen – ikke fordi der er tøj over det hele derhjemme, da det kun er et par få tøj stykker som jeg har købt, men havde jeg virkelig brug for dem? Så i år vil jeg virkelig give den en skalde for at komme ind i livsstillen igen, og selvfølgelig dele min rejse her på bloggen.

Spare og opspare penge. Min kære mand og jeg, skal være ude af vores leje lejlighed til sommer. Så vi skal have fundet os noget nyt at bo i, og det kræver selvfølgelig en del penge. Vi har allerede sparet lidt op, men da vi fik nyheden lige oveni vores bryllup, var der stadigvæk en god del penge, der skulle gå til de udgifter. I år skal der strammes ekstra meget ind, hvilket betyder at vi også må ændre lidt i vores vante vaner derhjemme. Vi skal begynde at lave mere mad selv, i stedet for at bestille udefra så tit. Jeg tager ofte selv kaffe med om morgen, i stedet for at købe en på vejen. Tager veninde dates derhjemme, i stedet for ude i byen. Alle de små hverdags ting, kan gøre at man i sidste ende får sparet en god del penge op, hvilket er vores fælles mål.
 
Har I nogle gode tips til at spare penge?
 
Være mere tilstede. Hvilket kan fortolkes på mange forskellige måder. Men for mig, handler det om selvfølgelig at være mere tilstede, når jeg er sammen med venner og familie. Men også være mere tilstede for mig selv. Her tænker jeg på at begynde at skrive mine tanker ned, en slags dagbog om man vil, men for at få lidt ro i tankerne. Dyrke yoga, meditere. Få styr på tankerne og sindet, så der er ro og overskud til alle de ting, jeg skal nå i løbet af en dag. Det gør mig både mere rolig, men det gør mig også gladere og har gjort at jeg har fundet min indre ‘pyt skidt’ knap frem, som jeg er blevet god til at bruge.
 
Lære mere. Læse, skrive, kreere. Sidste år læste jeg 15 bøger. I år vil jeg læse 16. Jeg har meldt mig til hos Skillshare, så jeg kan lære fra kloge mennesker over hele verden. Og så vil jeg satse mere på blog og fotografi. Jeg vil gerne udvikle mig i ’18, og jeg vil gerne blive bedre til de ting, som jeg allerede kan. Man bliver aldrig for gammel til at lære og blive klogere.

 

9 Comments

 • Camilla Rahbech

  29. januar 2018 at 10:46

  Det er nogle virkelig gode nytårsfortsæt. Jeg vil selv gerne blive bedre til, at spare op- det er noget, jeg er helt forfærdelig til. Så hvis du finder the golden key til opsparing, ville jeg elske at et indlæg om det!

  1. EmmaEngmark

   29. januar 2018 at 11:14

   Det er bare den evige strugle, tror jeg – det med at spare penge. Men vi er kommet op på et rimelig stort fem cifret beløb, så vi er da godt på vej 😉 Jeg vil se om jeg kan stykke et indlæg sammen, med de bedste tips ;*

 • LISELOTTE / EVERYDAY COUTURE

  29. januar 2018 at 11:19

  Uha, jeg skal også blive bedre til at spare sammen og fokusere på mig selv.

  Endnu et godt og brugbart indlæg <3

  / Liselotte

  1. EmmaEngmark

   5. februar 2018 at 06:40

   Det er jo næsten også de klassiske fortsætter – men alligevel nogle af de gode 😉

   Årh, hvor er du sød <3

 • Ea

  29. januar 2018 at 13:15

  Det er nogle virkelig gode nytårsforsæt. Jeg vil også selv rigtig gerne blive bedre til at spare op og så er det jo altid rart at lære mere ☺️ Super godt indlæg!

  1. EmmaEngmark

   5. februar 2018 at 06:40

   Tusind tak for din kommentar, Ea <3

 • Vanessa

  30. januar 2018 at 12:20

  God idé mht. at spare penge – lav en madplan. Det gjorde vi, for vi spiste også ude tit. Vi begyndte med en madplan og hold nu kæft hvor sparede vi mange penge!

  1. EmmaEngmark

   5. februar 2018 at 06:40

   Uh, det er en god ide! Jeg har tit forsøgt, men synes aldrig det er gået helt så godt. Måske jeg skulle kaste mig ud i det igen 🙂

 • Fine forårs sko fra Skechers – Kaffe og kjoler

  24. april 2018 at 11:25

  […] sko. Når jeg finder et godt par, så bruger jeg dem næsten til de går i stykker – se bare disse støvler, som jeg næsten har levet i det sidste halve år. Og det har ikke altid været sådan. I mine […]

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post