Mit nye Daniel Wellington ur

9. september 2017EmmaEngmark

Uret er sponsoret af Daniel Wellington, men alle meninger er selvfølgelig mine egne.
Classic Petite ur fra Daniel Wellington.

Hej søde piger, og glædelig lørdag!

Jeg har haft så god en start på weekenden, trods den voldsomme regn, som København rammes af hele tiden. Jeg startede lørdagen med en hurtig hjemme-yoga session, hvorefter jeg mødtes med Helene til nogle hurtige blog billeder, efterfulgt af kaffe på Starbucks (FYI, så er pumpkin spice latten landet. You’re welcome) Helene har lige oprettet en livsstilsblog, som jeg hjalp hende med at sætte op i dag – tag endelig et kig forbi. A var ude med hans forældre, for at købe jakkesæt til vores bryllup (som er om præcis to uger) hvor jeg senere stødte til dem, til lidt lækker frokost hos Café Sokkelund.
Her til aften skal A ind at se den nye IT, sammen med en af hans venner – hvor jeg bliver hjemme (og ja, det er fordi jeg ikke tør at se den..) og har planer om at købe en god omgang bland-selv lørdags slik, og se et afsnit Suits. Første klasses lørdag!

Jeg har glædet mig rigtig meget til at vise dagens indlæg frem, da det skal handle om mit nye, super smukke ur. Som I måske har set på mange af mine andre billeder, så går jeg altid med ur. De sidste to år, har jeg haft et smukt guld og sølv ur på fra Fossil, men da batteriet gik for snart to uger siden, har jeg faktisk ikke haft et ur på, hvilket har føltes helt mærkeligt. Så da jeg blev kontaktet af Daniel Wellington om et samarbejde, kom det simpelthen som kaldet! Jeg elsker deres ure, og jeg har også tidligere haft dette smukke ur i min samling. Dog er jeg så (u)heldig at være født med meget små håndled, hvilket som regel gør det ret svært for mig at passe ure med en læderrem, og derfor endte jeg også med at give uret en ny og glad ejer.

Senere hen udgav Daniel Wellington så serien Classic Petite, som jeg forelskede mig hovedkulds i, da det nemlig nu var muligt at få en klassisk stålrem, som gør det nemt at justere til os med alt for små håndled. Så da jeg blev kontakten om et samarbejde, var jeg slet ikke et sekund i tvivl om hvilket ur som jeg var interesseret i. Classic Petite Melrose. Bare navnet i sig selv skriger klasse og stil, og jeg er helt pjattet med det! Jeg har et par gange før nævnt, at jeg igennem årene er gået fra at være en sølv-pige, til at være en guld-pige og helst vil have smykker i guld. Det er bare mere elegant, hvis du spørger mig. Og heldigvis fås dette ur i både sølv og guld (roseguld vel at mærke) så der er noget for begge parter. Og smukt, dét er det. Faktisk vil jeg vove at påstå, at det nu er blevet mit nye yndlings smykke (udover min forlovelsesring selvfølgelig, der altid vil være mit yndlings smykke) som jeg glæder mig til at vise frem hver dag – og indtil videre har fået utallige komplimenter på.

Daniel Wellington har også været så super søde, at de har givet mig en rabatkode, som jeg kan dele med mine alt for søde læsere. Så sidder du og bliver ligeså forelsket i det smukke Classic Petite ur – eller måske du har forelsket dig i et helt andet ur – så kan du lige nu få hele 15% på dit køb! Det eneste du skal gøre, er at indtaste koden EMMAENGMARK, hvor der herefter vil blive trukket 15% fra dit køb. Rabatkoden gælder på deres officielle hjemmeside, og gælder hele september måned.

Hvad synes I om mit nye ur?

Nu vil jeg kaste mig i sofaen og tænde for et afsnit Suits – ja, jeg er altså lidt langsom, men jeg har først nu fået øjnene op for serien. Jeg håber at I får en rigtig skøn lørdag aften.

11 Comments

 • Louise Wolff

  10. september 2017 at 09:06

  Deres ure er så fine og jeg ønsker mig denne udgave, så smukt og så elegant.

  //Louise

  1. EmmaEngmark

   10. september 2017 at 10:16

   Det er nemlig så super smukt!

 • Camilla Christine

  10. september 2017 at 15:08

  Uret er så fint!
  jeg forstår eddermugme godt at du bliver hjemme fra IT. OH MY GOD.
  Ville aldrig kunne sove igen..!

  // Camilla Christine
  http://blogbycc.dk/2017/09/fenty-by-rihanna/

  1. EmmaEngmark

   10. september 2017 at 15:11

   Haha, ja ik? Når jeg går ind på din blog, er det lige nu den film der kommer som reklame – den hjemsøger mig, haha!

 • Simone

  10. september 2017 at 15:58

  Hvor er det flot, er vild med deres nye ure! <3

  1. EmmaEngmark

   11. september 2017 at 08:44

   Tak <3 Ja, deres nye ure er simpelthen så smukke!

 • Emilie Ildstein

  10. september 2017 at 17:48

  Hvor er det flot!

  1. EmmaEngmark

   11. september 2017 at 08:44

   Jaa <3 Glad for at du kan lide det 🙂

 • Vanessa

  11. september 2017 at 11:26

  Det er bare det fineste ur. Daniel Wellington er et af de mærker jeg ville elske at eje – alle hans ure er bare lækre.

  Hurra for PSL er landet hos Starbucks. ELSKER denne tid på året!

 • Instagram lately no. 3 – Kaffe og kjoler

  2. oktober 2017 at 16:31

  […] som er blevet mit nyt yndlings smykke. Læs eventuelt mere om samarbejdet og se mere til uret, i dette indlæg, hvor jeg går lidt mere i dybden med det. 2. Jeg lytter til rigtig mange podcast i løbet af en […]

 • Sweater weather – med rabat kode – Kaffe og kjoler

  18. oktober 2017 at 16:03

  […] accessories til outfittet, er rimelig standard. Mine to ringe og mit smukke ur – og så valgte jeg for en gang skyld en anden taske end min Gucci taske, og valgte at lufte […]

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post