Noget om de sociale medier og en prikket nederdel

25. juni 2018EmmaEngmark
Blog post

Billeder af Astrid Hovman. Hat: Bronte Amsterdam / Top: Zara / Nederdel: Primark / Sko: Converse.
Hatten er modtaget i gave af Bronte Amsterdam og PR Connect.

De sidste par måneder, har jeg tænkt meget over min blog og dens fremtid. Skal jeg fortsætte med at blogge, eller skal jeg lægge det på hylden og satse fuldt på min karriere på hotel? Eller skal jeg sætte mere tid af til at tage billeder? Jeg må indrømme at jeg synes det er et rigtig svært emne, og jeg skifter mening som vinden blæser. Hvilket jeg måske også tror at nogen af jer har lagt mærke til herinde? Og de sidste par dage, har jeg tænkt rigtig meget over min rolle på de sociale medier.
 
Hvor meget tid bruger vi efterhånden ikke på at tjekke instagram og facebook? Eller tage billeder af oplevelser og opleve dem igennem en linse, i stedet for at være til stede i øjeblikket. Jeg synes ærlig talt det er skræmmende, hvor meget vores verden har ændret sig. Jeg fik ikke min første mobil telefon, før jeg var omkring 14 år – og den kunne altså kun sende sms’er. Hvor børn i dag, får den nyeste iPhone, selvom de kun er 10 år.. De leger ikke med andre børn udenfor, de spiller computer og tagger hinanden i indlæg på facebook.

Og ærlig talt, så synes jeg det er en ærgerlig udvikling. Og alligevel sidder jeg nærmest hver dag, og er med til at denne ‘trend’ den lever. For jeg er selv til stede på facebook, instagram og blogs. Egentlig ikke af nogen stor grund – for det giver jo ikke den store livsværdig – men bare fordi det er der, og alle andre også bruger det. I stedet for at ringe til mine søde veninder og spørge hvordan de har det, så kan jeg logge på facebook eller instagram, og se hvad de har gang i. Ikke så personligt, hvis du spørger mig..
 
Så jeg er ved at falde lidt af på den. Jeg uploader hverken billeder eller indlæg, så tit som jeg måske burde, hvis jeg gerne vil have et succesfuldt brand – men til gengæld så uploader jeg, når jeg har tid og lyst. Resten af tiden bruger jeg enten på at arbejde (fordi det skal man jo..) eller også tilbringer jeg tid sammen med min mand, venner og familie.
 
Er jeg den eneste, der synes at nutidens sociale platforme er ved at tage overhånd??

Men selvfølgelig er der også tusindvis af gode ting, ved at være online på de forskellige sociale medier. For eksempel alle de gode veninder og bekendtskaber, som jeg har skabt igennem min blog og min profil på instagram. Det vrimler med talentfulde og inspirerende kvinder på instagram, og de er kun en besked væk. Noget der kan være en smule grænseoverskridende, men også noget af det bedste! For eksempel har jeg mødt Astrid igennem instagram, da jeg en dag skrev til hende og spurgte om hun ikke ville ses til en kop kaffe og et par billeder – hvilket hun heldigvis ville.
 
Og faktisk er største delen af mine veninder, kommet i sammenhæng med min blog. Så på dét punkt, er jeg utrolig glad og taknemmelig for at jeg har det, og er så aktiv som jeg dog alligevel er.

Og blandt andet fordi blog veninder er det bedste at tage billeder med. For de forstår det bare. De forstår at man helst vil komme hjem med plus 200 billeder, hvor en ikke-blogger, vil tage fem billeder og tænke at det må da også være nok. Disse billeder er fra en ud af mange photoshoots, som jeg har has med Astrid siden vi mødtes for første gang.
 
Her har jeg ladet den prikkede nederdel stå frem, og derfor holdt resten af outfittet rimelig neutralt. Nederdelen er ‘bare’ fra Primark – som jeg også har besøgt på denne Tyskland tur – hvis du ikke kender Primark, jamen så er det en slags H&M (bare billigere og bedre) Hatten har jeg vist et par gange på instagram, og den er blevet min yndlings sommer accessories.
 
Hvad synes I om outfittet?

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post