November planer

5. november 2017EmmaEngmark
Blog post

Billede af Malue.

Så er endnu en weekend gået – lidt for hurtigt, hvis I spørger mig. A var ude med et par venner i fredags, så i går lå han med lidt ondt i håret, hvor jeg mødtes med Helene til lidt billeder og en kop kaffe hos Hotel Chocolat. I dag slapper vi af. Vi har givet Manny en ekstra lang tur i Brøndby skoven, fået ordnet lidt i lejligheden, så nu står den på ren afslapning resten af dagen. Så vi kan blive klar til en ny uge igen i morgen.

Og så er en ny måned ellers for alvor i går. Den næst sidste i 2017. Er det ikke vildt, at vi allerede er så tæt på slutningen af året? Jeg synes virkelig at året er fløjet af sted. Jovist, der er også sket en del store ting (læs: bryllup) men alligevel. Årets næst sidste måned, er efterhånden også ved at være fyldt med planer og mål, som jeg tænkte at dele med jer.

I november måned..

.. Skal jeg i biografen med Helene. På tirsdag skal vi til et event i Cinemaxx, hvor vi skal se Bad Moms 2. Vi var inde at se den første film sammen, så det gav kun mening at se nummer to sammen også. Jeg glæder mig!

.. Skal jeg også til et event sammen med Malue. På torsdag skal vi til et event med TargetPR, hvilket jeg også virkelig ser frem til. Jeg ved ikke så meget om eventet, men kommer garanteret til at vise en masse af det på instagram.

.. Vil jeg gå lidt ekstra lange ture i skoven, med hund og mand. Som vi gjorde i dag. Skovture i efteråret, er noget af det bedste jeg ved – især med en kop kaffe i hånden. Luften er kølig, solen hænger lavt, blandende skifter farver og jorden er fyldt med de orange blade. Jeg elsker det!

.. Tage mig sammen! For jeg skal virkelig til at finde rytmen med træning igen. Det er alt for længe siden at jeg har haft en god trænings rytme, hvilket jeg efterhånden kan se på min krop. Så kryds fingre for at min rygrad bliver lidt stærkere i november måned, så jeg kan nå at komme tilbage i form inden julens mange godter.

.. Skal jeg, sammen med et par dejlige piger fra mit arbejde, løse gåderne hos et Mystery Room. Jeg går meget op i at alle har det godt på vores arbejdsplads, så jeg har samlet alle pigerne, så vi kan tilbringe en aften sammen. Og er der noget sjovere end et Mystery Room?!

.. Vil jeg lave en masse havregrød. Jeg elsker at spise havregrød, når det er lidt koldere i vejret. Havregrød behøver ikke at være den kedelige, klistrede grød, som mange sikkert tænker på. Havregrød kan være super lækkert! Jeg har også tit tænkt på at gøre Grød et besøg. Har I været der før?

.. Afslutte den bog, som jeg er i gang med. Jeg lytter i øjeblikket til Harry Potter og Halvblodsprinsen, som jeg lytter til igennem Mofibo. Jeg er en true HP nørd, og elsker at lytte til dem til og fra arbejde. Det er så hyggeligt! Jeg har stadig seks timer tilbage af bogen, så der er lige til et par uger endnu.

.. Udnytte Starbucks så meget som muligt, inden at min elskede Pumpkin spice latte forsvinder igen. Heldigvis kommer der igen i år, nogle af de velkendte vinter drikke på menu kortet, så vi kan nyde dem i stedet.

Har I nogle gode planer for november?

4 Comments

 • Freja

  5. november 2017 at 15:46

  Det lyder som nogle dejlige planer 🙂 fortsat god søndag

 • Camilla Schultz

  5. november 2017 at 20:11

  Sikke nogle skønne planer.
  God søndag

 • Mia // www.blogaboutmia.dk

  7. november 2017 at 11:45

  Lyder som en dejlig og hyggelig november 🙂 Jeg har ikke planlagt det vilde udover at vi skal have vores stue gjort færdig. Vi er igang med en komplet makeover af den 😀

 • Nyt til garderoben: den smukke Elaine kjole – Kaffe og kjoler

  8. november 2017 at 09:53

  […] til at gå med lidt blog arbejde, og måske en kop kaffe sammen med en god bog? Som jeg nævnte i dette indlæg, er jeg lige nu i gang med at lytte til den næst sidste Harry Potter bog, og den er ved at være […]

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post