Nye lækkerier fra Sæbeværkstedet

8. december 2017EmmaEngmark
Blog post

Ansigtsmaske med grønt ler. Lavendelsæbe. Ansigtsolie med kamille. Sheasmør. Læbebalsam med mynte.

Glædelig fredag alle sammen!

Så er der endnu et skønheds indlæg på bloggen. Måske kan I huske fra dette indlæg, hvor jeg snakkede lidt om min nuværende skønheds rutine, at jeg snakkede lidt om at finde produkter af bedre kvalitet, da jeg føler det er meget bedre for min hud. Og i forlængelse til det, er nu et indlæg om nogle produkter, som jeg næsten lige er blevet introduceret til.

Jeg har været så heldig at modtage en masse lækkerier fra Sæbeværkstedet, til at teste. Hos Sæbeværkstedet går de ind for fire principper: naturlighed – alle deres produkter er lavet af ting fra naturen. Fairness – de går ind for at de folk, der har lavet deres produkter, har det godt. Enkelhed – der kommer ikke nogle unødvendige ingredienser i deres produkter. Og renhed – der bliver ikke brugt nogle parfumeolier, kunstige farvestoffer og parabener til deres produktion. Og hvis dét i sig selv ikke er nok til at vække din interesse for mærket, så ved jeg ikke hvad der kan.

Nu har jeg efterhånden haft disse produkter i to uger, så jeg er ved at stifte lidt bekendtskab med de forskellige. Og jeg elsker dem! Især er jeg glad for læbepomaden – hvilket ikke er så mærkeligt, eftersom læbepomader altid vil være mit favorit skønheds produkt, hehe.

De forskellige produkter:

Læbebalsam med mynte. Alt hvad den indeholder er økologisk jomfruolivenolie, økologisk sheasmør, økologisk bivoks, sojaolie, jojobaolie og morgenfrueolie. Mynte duften kommer af pebermynte olie og krusemynte. Den har en rimelig hård konsistens, så der skal køres lidt med fingeren for at få noget af produktet til læberne, men det vil jeg tro er mest på grund af det kolde vintervejr. Til sommer vil den være lidt lettere at arbejde med. Men den gør i den grad hvad den skal. Jeg har kun brugt den læbebalsam de sidste to uger, og jeg kan bestemt se og føle en forskel på mine læber, der virkelig er blevet lækre efter at jeg er begyndt at bruge produktet.

Ansigtsolie med kamille. Fire ting er der i denne lille flaske. Abrikoskerneolie, avocadoolie, æterisk olie af kamille og naturlig e-vitamin. Det er det. Jeg bruger ofte olien om aften, efter at jeg har fjernet min makeup og renset min hud. Normalt brugte jeg kokosolie, men nu har jeg brugt denne ansigtsolie i stedet, for at se om den gjorde underværker for min hud. Og det gjorde den virkelig! Jeg havde rimelig skidt hud da jeg begyndte med olien, og efter blot et par dage kunne jeg se at min hud begyndte at klare op og blive pæn igen. Der er ikke meget duft i olien, hvilket jeg lige skulle vende mig til. Men det er virkelig et lækkert produkt.

Ansigtsmaske med grønt ler. Et ret sjovt koncept, som jeg ikke har prøvet før. For at få en konsistens, der er beregnet til en ansigtsmaske, blander du 2-3 spiseskefulde ler med to spiseskefulde vand – kamillete, rosenvand eller ligende kan også bruges. Masken skal sidde på i femten minutter, hvorefter det kan skylles af med vand. Jeg elsker ansigtsmasker og jeg elsker at afprøve nye masker, især når de er lidt specielle ligesom denne. Leret er gravet op af gruber under jorden, tørret i solen og derefter malet til fint pulver.

Sheasmør. Hvad kan dette produkt ikke bruges? Den har en fugtgivende og helende effekt, hvilket gør det godt til for eksempel tør hud, solskoldning, efter barbering, strækmærker, insektstik, tørre læber og meget andet. På deres hjemmeside skriver de: ‘sheasmørret udvindes af en nød fra Karité træet, der vokser på den tørre savanne i et bælte ind over Afrika, fra Senegal i vest til Sudan i øst. I Burkina Faso indsamles og forarbejdes sheanødden af kvindecooperativer, og den udgør således en vigtig indtægtskilde for mange afrikanske kvinder.’ Jeg er helt vild med dette produkt og jeg har det altid med i tasken, da dens funktion jo er uendelig.

Lavendelsæbe. Sæben er lavet på økologisk jomfruolivenolie, forsæbet kokosolie og tilsat tørrede lavendel knopper og æterisk olie af lavendel. Det er altså virkelig en lavendel bombe, men er duften af lavendel ikke også bare en af de bedste dufte? Sæben kan tåles af de fleste, da der er så få ingredienser i og dem der er, er så rene ligesom alle deres andre produkter. I øjeblikket er jeg i gang med at bruge en anden sæbe op, så jeg har faktisk ikke kastet mig så meget over denne endnu, men det er klart den næste sæbe, der kommer frem på badeværelset.

Kender I til Sæbeværkstedet?

Ellers håber jeg at I alle får en rigtig dejlig fredag aften!

13 Comments

 • Line Christensen

  8. december 2017 at 17:38

  Du tager simpelthen de fineste billeder!

  http://Www.linechristensen.com

  1. EmmaEngmark

   8. december 2017 at 19:25

   Ih, tusind tak <3

 • Emilie Ildstein

  8. december 2017 at 17:49

  Det lyder som nogle skønne produkter!
  Jeg er btw helt vild med dine billeder❤️

  1. EmmaEngmark

   8. december 2017 at 19:26

   Tusind tak, søde ;*

 • Satina Wandel

  8. december 2017 at 20:03

  Jeg kendte ikke sæbeværkstedet, men overvejer da virkelig at investere i ansigtsolien! Er lige løbet tør for den, jeg ellers brugte, så er derfor på udkig efter en ny og den her lyder jo genial 😀 Lavendelsæben kunne passende ryge med i samme ombæring, jeg er vild med lavendel <3

  http://nouw.com/satinawandel

  1. EmmaEngmark

   8. december 2017 at 20:15

   Jeg kan i hvert fald varmt anbefale den, den er virkelig god og super god for huden! 🙂

 • Simone

  9. december 2017 at 09:31

  Virkelig fine billeder!

  1. EmmaEngmark

   9. december 2017 at 13:52

   Tak <3

 • BLOGBYCC

  9. december 2017 at 13:45

  Skønne billeder.<3.
  Jeg har ofte været i deres butik i køge, og de har simpelhen de skønneste ting.

  1. EmmaEngmark

   9. december 2017 at 13:52

   Tusind tak <3
   Uh, jeg ville så gerne besøge deres fysiske butik, den må være fantastisk!

 • 3 skønheds favoritter på farten – Kaffe og kjoler

  3. januar 2018 at 11:37

  […] Nu har jeg efterhånden snakket om Sæbeværkstedet en del gange på bloggen, og der er jo en rimelig god årsag. For deres produkter er virkelig […]

 • Produkter som jeg har brugt op – ansigts pleje – Kaffe og kjoler

  8. april 2018 at 16:58

  […] ansigts olie med kamille. Endnu en olie, som jeg før har delt på bloggen og fortalt lidt om. Det der er så lækkert ved Sæbeværkstedet, er at alle deres produkter er […]

 • Vejen til minimalisme – makeup – Kaffe og kjoler

  5. juni 2018 at 21:50

  […] af. Den almindelige er dog helt ubeklagelig.   Læbebalsam. Jeg har tidligere fortalt lidt om Sæbeværkstedet, og jeg er stadig rigtig glad for deres læbepomade, der sørger for at jeg ikke længere har […]

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post