Nyt telefon cover fra iDeal of Sweden

12. november 2017EmmaEngmark
Blog post

Er der noget bedre end en stille søndag? A og jeg har for en gangs skyld slet ingen planer i dag, og hvor er det bare lækkert! Efter en lang og hektisk uge, er det virkelig rart ikke at have andre planer end at lufte hunden og lave aftensmad – som A i øvrigt står for i dag, hvor han har tænkt sig at lave and. Drømmemand? I think so.

I går mødtes jeg med Malue og Cecilie for at tage lidt billeder sammen. Lidt af en kold affære, men det blev til nogle virkelig flotte billeder, som snart kommer på bloggen og instagram.

I dag skal det handle lidt om beskyttelse til telefonen. Jeg har altid passet rigtig godt på mine telefoner – alle mine ting generelt, men især telefonerne. Jeg har altid panser glas på skærmen og et cover på telefonen. Både fordi jeg ikke vil have ridser og skrammer på telefonen, men også så den stadig har lidt værdi, når den engang skal sælges videre. Ikke at jeg har planer om at købe den nye iPhone, men måske den næste?

For et stykke tid siden, blev jeg spurgt om et samarbejde med iDeal of Sweden. Og da jeg er lidt af en cover freak, var der slet ikke nogen tvivl om at det ville være mig en ære at kunne reklamere for dem. Især da jeg havde haft et godt øje til dette cover i alt for lang tid, så nu kunne jeg endelig bestille det hjem. Og det er ligeså smukt som jeg havde håbet.

Coveret passer både til en iPhone 6, 7 og 8, så selv hvis man udskifter telefon, kan coveret stadig bruges – selvfølgelig kan du også få covers til andre mærker som Samsun og Sony. Så der er altså noget for alle!

Lige nu kan du få hele 20% rabat på alt fra iDeal of Sweden, ved at bruge koden AWDK.

Rabat koden gælder til slutningen af måneden, så der er altså stadig lidt tid at løbe på. Også en god idé til en julegave?

Hvad med jer? Har I cover på jeres telefon? Og hvilket?

Nu vil jeg ellers trække stikket for resten af dagen, tror jeg. Nogle gange er det rart med en teknologi fri søndag – hvis man ikke tæller Netflix med, haha! Jeg håber at I alle får en dejlig søndag.

12 Comments

 • Lille My

  12. november 2017 at 14:24

  Det er vildt fint 🙂

  1. EmmaEngmark

   13. november 2017 at 09:54

   Tak 🙂

 • Vejen til Birkin

  12. november 2017 at 14:36

  Wow hvor smart at det kan bruges til flere modeller. Synes ofte det er problemet.

  /Annette

  1. EmmaEngmark

   13. november 2017 at 09:54

   Ja ik? Det er så ærgerligt at gå ud at købe nyt cover, bare fordi modellerne ændres 🙂

 • Simone

  12. november 2017 at 16:39

  Det er et mega flot cover, jeg har også selv kigget på dem! 🙂 <3

  1. EmmaEngmark

   13. november 2017 at 09:57

   De har så mange fine covers! 🙂

 • Emilie Ildstein

  12. november 2017 at 21:05

  Hvor er det bare fint! <3

  1. EmmaEngmark

   13. november 2017 at 09:58

   Ja ik? Jeg er også super glad for det 🙂

 • Camilla

  13. november 2017 at 04:49

  Virkelig lækker cover, jeg har det selv og er helt vild med det

  1. EmmaEngmark

   13. november 2017 at 09:59

   De laver bare så fine covers 🙂

 • Vanessa

  13. november 2017 at 21:25

  Sikke et fint cover ☺️ elsker virkelig den grønne farve!

  1. EmmaEngmark

   14. november 2017 at 09:06

   Ja, det er simpelthen så fint <3

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post