Nyt til garderoben: den smukke Elaine kjole

8. november 2017EmmaEngmark
Blog post

Kjole Claire Sofie. Støvler Bianco. Ur Daniel Wellington. Øreringe Sabrina Beads. Taske Gucci.

Godmorgen piger, og glædelig hump day! Halvvejs igennem arbejds ugen allerede. I går var jeg til Tøse Tirsdag hos Cinemaxx, hvor de spillede filmen Bad Moms’ Christmas. Super lækkert arrangement, hvor der både blev budt på champagne, nødder og slik poser. Filmen var simpelthen så sjov. Meget i stil med den første film. Og ikke mindst så jeg filmen med Helene, så der blev også hygge snakket en del, hvilket virkelig var tiltrængt.

I dag vil jeg snakke lidt om mit nyeste samarbejde, nemlig med Claire Sofie. Et samarbejde som jeg er ret så stolt af! Hvis du ikke kender til brandet, kan jeg hurtigt fortælle at det er stiftet af Simone Muus, der havde en klar vision om at skabe et klassisk og tidløst design. Samtidig har hun fokus på at lave unikke tøj stykker, hvilket betyder at der kun er mellem 10-200 af hver kjole eller bluse. Og hvor skønt er det ikke lige? Jeg elsker at bære noget unikt, som ingen andre har – hvilket også er derfor jeg tit shopper i Tyskland, når jeg besøger mine forældre, da jeg tit kan finde noget som ingen andre har hjemme i København. Så Claire Sofie’s kjoler er et helt oplangt valg, hvis du har det på samme måde som jeg.

Jeg har været så piv heldig at få hele to kjoler af Simone – den anden kjole viser jeg selvfølgelig også snart frem – og jeg er simpelthen blevet  forelsket i denne Elaine kjole. Kjolerne er af virkelig god kvalitet og så behagelige at have på. Og hold da op, hvor har jeg bare fået mange komplimenter for denne kjole! Den har et så flot snit, der virkelig fremhæver dine former og printet gør den bare så fin og feminin at kigge på.

Her har jeg valgt at style kjolen med sorte strømpebukser og mine yndlings sorte støvler – mest af alt fordi jeg synes at kjolen skulle have lov til at have alt fokus. For nyligt fik jeg også tilsendt disse fine, lyserøde og hvide øreringe, som en af mine veninder har lavet. Er de ikke bare smukke? Og de passer så godt sammen med min kjole. Hun laver øreringe på bestilling, så hvis du kunne tænke dig et par, kan du finde hende lige her.

Er du blevet ligeså forelsket i kjolen som jeg er?

Så har jeg en god nyhed til dig, da jeg nemlig kan give hele 15% på hele Claire Sofie’s hjemmeside. Alle skal have ret (og råd) til en smuk kjole, så har du fundet drømmekjolen, kan du få en lækker rabat ved at bruge koden: kaffeogkjoler ved din bestilling. Jeg sidder selv og savler lidt over denne bluse og denne kjole.

Koden er gyldig indtil onsdag den 15 november.

Jeg ved ikke hvad det er, men i øjeblikket er jeg helt vild med kjoler og nederdele, i alle afskygninger. Jeg har fået så mange nye kjoler på det sidste, og jeg tror at jeg stadig har fem styks til at vise jer på bloggen. Hånden på hjertet, så vil jeg tro at min begejstring kommer fra at have set så mange afsnit af Suits sammen med A. Jeg har altid været vild med kjoler, men efter at se alle de stilede og smukke kvinder render rundt i kjole og høje hæle, har jeg virkelig haft lyst til at kopiere hver eneste stil. Derfor har jeg også været så begejsret over mine nye kjoler fra Claire Sofie. Der er bare noget ekstra yndigt og feminint over en kjole eller en nederdel.

I dag skal A og jeg besøge hans mor på hospitalet. Hun har gennemgået en operation for to diskusprolapser i ryggen, så det bliver virkelig skønt at se hende igen. Og ellers tror jeg at aften kommer til at gå med lidt blog arbejde, og måske en kop kaffe sammen med en god bog? Som jeg nævnte i dette indlæg, er jeg lige nu i gang med at lytte til den næst sidste Harry Potter bog, og den er ved at være så spændende, at den er svær at lægge fra sig, hehe.

15 Comments

 • Camilla

  8. november 2017 at 14:57

  Er vild med kjolen og din taske

  1. EmmaEngmark

   13. november 2017 at 09:59

   Tak <3

 • Ea

  8. november 2017 at 17:52

  Super flot kjole! <3 og dine øreringe er virkelig også fine!

  1. EmmaEngmark

   13. november 2017 at 09:59

   Tusind tak! Er også så glad for dem 🙂

 • Eline Tychsrn

  8. november 2017 at 19:35

  Hahaha elsker du indleder med happy hump Day Seriøst grineren!
  Kjolen er så fin!

  1. EmmaEngmark

   13. november 2017 at 10:00

   Man skal huske at fejre de vigtige dage 😉

 • Michelle Rønn Dyrmose Kristensen

  9. november 2017 at 19:21

  Kjolen klæder dig virkelig godt! Kan godt forstå du er glad for den! <3

  1. EmmaEngmark

   13. november 2017 at 10:00

   Tusind tak <3

 • Lykke

  9. november 2017 at 20:06

  Sikke en flot kjole

  1. EmmaEngmark

   13. november 2017 at 10:00

   Tak 🙂

 • Jo

  10. november 2017 at 00:49

  Beautiful styling! I love how you paired your earrings with your dress!

  1. EmmaEngmark

   13. november 2017 at 10:00

   Thank you <3

 • Frk mejer

  10. november 2017 at 16:33

  Hvor er du fin og den kjole er så smuk!

  1. EmmaEngmark

   13. november 2017 at 10:00

   Tusind tak <3

 • De fineste øreringe fra SabrinaBeads – Kaffe og kjoler

  17. november 2017 at 16:55

  […] så sejt! Jeg valgte selv et par tassel øreringe i hvid og lyserød, der passede helt perfekt til min smukke kjole fra Claire Sofie. De giver bare det ekstra pift til et outfit. Og hvor flotte ville de ikke også […]

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post