Nyt til skabet: lækre bukser fra Zaful

5. maj 2017EmmaEngmark

Bukser fra Zaful.

Yay for fredag! Endnu en gang, har jeg glædet mig rigtig meget til fredagen og ikke mindst weekenden. I dag skal Anders og jeg ud at spise med hans forældre, og så er weekenden ligesom startet på den bedst tænkelige måde. Lørdagen skal bruges på bryllupssko jagt, da jeg snart skal have lagt min kjole op, og så skal jeg have de rette sko på – hvor søndagen skal bruges på brunch med kæreste og venner, og senere hjemmebag og kaffe med en god veninde. En super skøn weekend!

I dag skal det handle lidt om mode – mere præcist disse super fine bukser.
Mit klædeskab, består udelukkende at jeans. I mange forskellige farver, men alle af samme materiale. Jeg har længe gerne ville have nogle lidt finere bukser, der dog stadigvæk kan bruges til hverdag og ikke mindst arbejde. Forleden modtog jeg disse bukser fra Zaful, og de er præcis det som jeg var på udkig efter!

Buksernes farve, er lige mig. Jeg elsker de neutralle farver, og især de beige nuancer. De er jo ret højtaljede, hvilket er helt perfekt til en timeformet krop, da det virkelig fremhæver taljen på en fin måde. Og så elsker jeg detaljen med båndet, der gør bukserne ekstra feminine og flotte. Jeg må dog indrømme at jeg havde lidt svært ved at finde sko, til de her bukser. Høje hæle ser helt fantastisk ud, men da jeg skulle ud at gå en del i går, da billederne blev taget, ville jeg helst have et par flade sko på. Jeg endte med mine valentino look-a-like sko, og det synes jeg egentlig fungerede rigtig fint sammen. Toppen er bare en ganske enkelt tank top fra Zara, da jeg synes at bukserne skulle have lov til at stjæle al fokus.

I går var første gang jeg havde disse bukser på, og jeg har simpelthen fået så mange komplimenter for dem. De er samtidig super behagelige at have på, så jeg er sikker på at I kommer til at se mere til dem på bloggen.

Jeg håber at I alle får en dejlig start på weekenden – god fredag!

Bukserne er modtaget fra Zaful som en gave, men alle meninger er mine egne.

2 Comments

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post