Økologiske og veganiske gourmet rosé vingummier fra Sweetkynd

Indlægget er lavet i samarbejde med Sweetkynd

Foråret er over os, og sommeren er på vej. Godt nok er det ikke hver dag vi lægger mærke til det i vejret, men da varme og lyse dage er at finde ind i mellem. Og hvis der er noget, som jeg forbinder med varme sommer nætter, så er det rosé. En lørdag aften på terrassen, med et tæppe, stearin lys, en samtale med manden og en rosé i hånden. Hvor godt lyder det ikke? Hvor godt ville det så ikke lyde, med rosé slik? BOOOOM (lyden af mind blown..) For det er altså en realitet nu. Vingummier lavet på rosé.

Sweetkynd er stiftet af Michelle Le Kynde, der havde et ønske om at skabe velsmagende slik af høj kvalitet, og lavet på gode naturlige råvarer helt uden tilsætningsstoffer. Vingummierne er lavet på ægte økologisk rosé vin, men selve alkoholen fordamper under produktionsprocessen, så du behøver ikke at være bekymret for om der er alkohol i. Der er ingen kunstige tilsætningsstoffer, farver eller smagsforstærker i, og vingummierne er både fri for gluten, laktose og uden gelatine fra dyr – så disse vingummier er virkelig for alle.

De kommer i forskellige smage: hindbær, jordbær, hyldeblomst og passionsfrugt. Passionsfrugten er min favorit, men de smager alle sammen mega lækkert! Og det kommer endda fra mig, der ikke er den helt store vingummi fan. Men de her er lidt mere fast i konsistensen end mange andre vingummier, og det tror jeg gør forskellen for mig. Min mand og jeg smagte dem selvfølgelig lige så snart æskerne kom ind ad døren, og han er vidst ligeså stor fan som jeg er.

Indpakning har også en stor betydning, hvis du spørger mig. Og her har Michelle altså virkelig skabt noget genialt! Det er ikke bare en tarvelig pose, du får en super smuk æske, og det er også muligt at få gaveæsker, så du kan skrive en lille besked og give en lækker gave, til en du holder af. Det synes jeg virkelig er fint. Der er noget enormt feminint over den pastel farvede indpakning, og jeg er mega fan!

Michelle er i øjeblikket i gang med en Crowdfunding til at få hendes nye virksomhed i gang. Og alle har ret til en god start, så hvis du også vil støtte hende og hendes lækre rosé vingummier, så klik lige her, og se hvordan du kan hjælpe til og få fingrene i disse skønheder.

Comments

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

One thought on “Økologiske og veganiske gourmet rosé vingummier fra Sweetkynd

  1. Insta lately #2 – Emma Engmark ·

    […] med Sweetkynd, der laver lækre vingummier lavet på økologisk rosé. Du kan læse mere om dem på dette blog indlæg. 4. Det sker jo jævnligt at der kommer et lille billede af ballademageren, og det gjorde der også […]