Om mig

Hej og velkommen til min blog!

Mit navn er Emma, og jeg er 28 år. Jeg er bosat i drømmehuset i Slangerup, sammen med min mand og vores franske bulldog, Manny. Husholdningen bliver forøget til marts, da vores kommende søn vil dukke frem og hilse på der. Her på min blog, vil du finde alt fra de nyeste mode trends og skønheds produkter, til madopskrifter og hyggelige steder at besøge. Det er rigtig vigtigt for mig at mine læsere føler at de kender mig, derfor gør jeg hvad jeg kan for at gøre min blog personlig.

Udover at have denne blog, arbejder jeg også som Office Coordinator på CPH studio hotel, som jeg var med til at åbne op i starten af august 2016. Jeg har arbejdet i hotel branchen i snart ti år, så jeg har fundet den rigtige branche for mig – dog hiver bloggen og den digitale verden meget i mig, og det er derfor at I i dag, kan læse med på min blog, og følge med på min instagram profil.

Mit mål med den her blog, er at du finder den hyggelig at besøge. Jeg håber at du finder en masse indhold som du finder spændende, at du vil deltage i de forskellige debatter omkring forskellige emner og måske endda kan lære en smule?

En af mine yndlings beskæftigelser, er at læse mine yndlings blogs, imens jeg drikker favorit kaffen af min favorit kop – og jeg håber at min blog bliver en af dine.