Opdatering på bloggen – hvorfor har jeg været så stille??

18. september 2018EmmaEngmark
Blog post

Hej søde piger og velkommen tilbage til bloggen. Ja, den eksistere rent faktisk endnu! To måneder.. To måneder er pludselig gået uden et eneste indlæg på bloggen, og det er endda til trods for at der ligger tre kladder, der er klar til at blive offentliggjort. Så nu må det være tid til en opdatering – og ikke mindst en forklaring for den længste stilhed i bloggens levetid.
 
Hvor skal jeg overhovedet starte? Lad mig sige, at der er et par årsager til at jeg ikke har opdateret på bloggen – og på instagram, for den sags skyld. Men det hele startede faktisk med vores flytning. Som nogen af jer nok ved fra forrige opdateringer, så er min mand og jeg endelig flyttet til vores nye, lækre rækkehus i Slangerup. Men inden vi kom så langt, så flyttede vi ind til hans forældre i en måneds tid.

Og det er faktisk allerede her at stilheden lidt begynder, da jeg kun nåede at udgive fire indlæg i juli måned. Den første august fik vi nøglerne til huset. Og som det jo altid er, når man skal flytte til et nyt sted, så er der nogle ting man skal ordne, inden man flytter helt ind. Nu er vi så heldige at huset er meget nyt. Og det eneste vi skulle, var at male. Man alene dét, tog alligevel små tre dage.
 
Jeg må indrømme at det lige tog et par uger at vænne sig til det hele. I stedet for gadelygterne i Vanløse, er der nu bulder mørkt. Og i stedet for biler og busser på den trafikkerede vej, er der nu helt stille – både nat og dag. Men nøj, hvor er jeg glad og ovenud lykkelig for det hus vi har fået! Jeg elsker at bo her. Jeg elsker at bo i ro og idylliske omgivelser – og så er vi flyttet til et dejligt kvarter, der er perfekt til børnefamilier.


Og jeg er jo gravid!

Kort tid efter vi var flyttet ind til A’s forældre, begyndte jeg at få det lidt dårligt om aften. Jeg havde kvalme, var utilpas, træt. Og så var min menstruation gået to dage over tid – men da jeg smed p-pillerne tre måneder inden, og indtil da havde haft menstruation som vinden blæser, tænkte jeg slet ikke at dét kunne være en mulighed. Alligevel tog jeg en test den følgende dag, og så en lille bitte og meget utydelig anden streg. Jeg var gravid.
 
Jeg vil ikke sige at det ikke var planlagt. Men vi havde dog ikke troet at det ville gå så hurtigt. Jeg havde trods alt været på p-piller siden jeg var 15-16 år, så jeg regnede med at der i hvert fald ville gå et lille halvt års tid. Men det er den bedste overraskelse jeg nogensinde har fået.
 
I skrivende stund er jeg 14+4 uger henne – hvilket i normalt sprog vil sige uge 15 eller 3 en halv måned. Man er begyndt at kunne se det på maven – se ovenstående billede, hehe. Terminen er den 16 marts (lige på min kæres mands fødselsdag, det er lidt sjovt) så der er et halvt år tilbage af graviditeten.

Jeg har tænkt rigtig meget på bloggen de sidste tre måneder. Hvordan skal jeg fortsætte den? Hvor meget baby kan jeg tillade mig at skrive om? Får jeg overhovedet tid til at blogge? De sidste tre måneder, har været både de bedste og de hårdeste (indtil videre) Jeg har døjet med konstant kvalme og ubehag. De traditionelle symptomer, og det er største grunden til at jeg ikke har opdateret bloggen. Jeg har simpelthen ikke haft overskuddet.
 
Men det er så småt ved at vende tilbage, og jeg har igen haft lyst til at tage billeder og lave et indlæg til bloggen. Jeg vil ikke lægge skjul på, at det kommer til at handle lidt om baby fremadrettet. Selvfølgelig er jeg klar over at det ikke er noget alle gider at læse om, og jeg vil heller ikke ændre det til en “mommy blog” fra den ene dag til den anden. Men den (det lyder så forkert, men hvad kalder man ellers baby, når man ikke har kønnet endnu?) kommer jo til at fylde en hel del i mit privatliv, og da bloggen er mit lille frirum, så vil det helt klart også have en indflydelse herpå.

Så flytning og graviditet, har klart været de største årsager til at bloggen har stået stille. Egentlig vil jeg gerne undskyld for det – og alligevel ved jeg at det har været det bedste for mig (og bloggens indhold) at jeg tog mig den tid det nu tog, at komme mig ovenpå det første trimester, der ikke altid lige er en dans på roser.
 
Jeg offentliggjorde nyheden for et par dage siden på instagram – og nu er den ude over det hele. Vi glæder os som vanvittige, til at møde vores lille, nye og permanente familie medlem.

Hvis I skulle have nogle input omkring bloggens fremtid ift. graviditeten, så vil jeg meget gerne høre ris og ros. Det er svært for mig at vide hvor meget baby snak, der er stemning for. Så lad mig endelig høre! Og så glæder jeg mig bare til at dele en masse lækkert indhold med jer igen.

2 Comments

  • Sabrina

    18. september 2018 at 19:35

    Jubiiiiiii. Endelige lidt mavebilleder. Jeg er vild med det. Du er så fin!

  • Instagram lately no. 10 – Kaffe og kjoler

    9. oktober 2018 at 09:33

    […] hver især lægger op. Det er et genialt medie, hvis du spørger mig. Selv i min to måneders lange blog og instagram pause, tjekkede jeg stadig instagram ofte, for min daglige […]

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post