Opskrift på den vildeste fredags kage

15. september 2017EmmaEngmark

Læs også min opskrift på lækre kanel snegle.

Fri-yay! Og der er officielt tre timer til at jeg har ferie i tre hele uger – kan I fornemme at jeg glæder mig? Om otte små dage, er jeg ved at gøre mig klar til den største dag i mit liv, og jeg glæder mig så meget at det halve ville være mere end rigeligt. Dagen efter brylluppet, tager A og jeg et par dage til Budapest, så jeg gør alt hvad jeg kan, for at skrabe en masse blog indlæg sammen, så bloggen ikke kommer til at stå helt stille i mellem tiden. Men jeg går stærkt ud fra at der stadig kommer til at være lidt gang i instagram. I hvert fald på insta-story, så husk at følg med der.

I dag vil jeg dele endnu en opskrift med jer, da jeg i går havde den lækreste kage med til mit arbejde, i forbindelse med at jeg har ferie fra i dag af. Man skal jo have kage med når man går på ferie, ik? Og den var virkelig et hit blandt mine kollegaer, så jeg håber I også vil synes om kagen. Hovedpunktet i kagen, er jo helt klart toppingen. Og til selve kagen, kan man bruge lige den slags kage man vil. Jeg valgte bare at gå med en chokolade kage, da stort set alle kan lide chokolade kage og jeg tænkte at det ville harmonere godt med frugten og de chokolade stykker, som kom på toppen af kagen.

Kagen er ikke svær at lave, men har helt sikkert en wow effekt, der kan imponere selv den kritiske kage elsker. Så vil du imponere dine venner og familie, så find opskriften nedenunder billedet.

Du skal bruge:

 • 1 brownie eller chokolade kage – fra pose eller hjemmebagt
 • Chokolade glasur
 • 1 pakke toffifee 
 • 1 pakke malteser
 • 1 pakke dumle snacks
 • Bær af eget valg. Jeg brugte hindbær, brombær og blåbær

Da jeg skulle bage to kager – til mit eget arbejde og til A’s arbejde – tog jeg den nemme udvej, og købte to brownie mix for at spare tiden med en hjemmelavet kage. Men du kan selvfølgelig selv bage kagen fra bunden. Jeg valgte at bruge en brownie mix, da jeg bedre kan lide konsistensen men det er som sådan ikke selve kagen, der er hovedpunkt i denne kage – det er pynten! Bag din kage og lad den køle helt af (ellers kommer chokoladen på toppen til at smelte, trust me, jeg har selv lavet den fejl) Lav en tyk chokolade glasur og gå i gang med alt den pynt, der overhovedet kan være på toppen! Jeg startede med frugten. Tryk frugten forsigtigt ned i glasuren, så frugten har noget at hænge fast i. Til sidst kom jeg chokoladen på og her skal der så meget chokolade på, så chokolade glasuren næsten ikke kan ses mere.

Kagen er selvfølgelig bedst frisk. Men har du ikke tid til at lave den på dagen, så bag kagen dagen før og kom glasur og pynt på når du skal bruge kagen. Så er den så frisk som mulig!

Og voila, et styks super lækker og flot kage.

Hvad synes I om kagen?

14 Comments

 • Malue Jasmine

  15. september 2017 at 12:38

  Lav lige en glutenfri næste gang!

  1. EmmaEngmark

   15. september 2017 at 19:48

   Hehe, det skal jeg have i mente 😉

 • Barbara

  15. september 2017 at 13:15

  Ser super lækkert ud og må da prøves 🙂

  1. EmmaEngmark

   15. september 2017 at 19:49

   Det skal du virkelig, den var så god 😉

 • Nazila

  15. september 2017 at 13:17

  Nej hvor ser den bare lækker ud! Den må jeg virkelig prøve at lave en dag 🙂

  1. EmmaEngmark

   15. september 2017 at 19:49

   Den var også så super lækker. Bedste kage længe 😉

 • Helene

  15. september 2017 at 13:28

  Bager du den lige igen en dag? <3 Den ser vanvittig god ud!!!!

  1. EmmaEngmark

   15. september 2017 at 19:49

   Hehe – den også bailey brownies? 😉

 • Emilie Ildstein

  15. september 2017 at 13:38

  Hmm, hvor ser den lækker ud! Den skal prøves i weekenden <3

  1. EmmaEngmark

   15. september 2017 at 19:50

   Håber du får lavet en flot kage <3

 • kathrine

  15. september 2017 at 13:39

  Er du da lige hel vimmer for en lækker ‘blogger/instagram’ kage med masser af pynt, waow!

  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  1. EmmaEngmark

   15. september 2017 at 19:50

   Hehe, den er blandt også lavet fordi jeg tænkte den ville være god på billeder. #bloggerlife

 • Frk. Mejer

  15. september 2017 at 15:15

  Ej, hvor ser den bare lækker ud! <3

  1. EmmaEngmark

   15. september 2017 at 19:50

   Den var også bare så lækker! <3

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post