Pift hjemmet op med plakater fra PosterStore.dk

Indlægget er lavet i samarbejde med Poster Store
Smukke arkitektur plakater // stemnings plakater til køkkenet // rolige natur plakater

Hej alle sammen, og velkommen tilbage til bloggen

Tiden flyver virkelig fra mig i øjeblikket, og jeg synes nærmest kun at jeg når at blinke, før det er næste dag og pludselig weekend. Jeg har faktisk lidt svært ved at følge med i alle de projekter, som jeg gerne vil tage hånd om. Så der bliver forsømt lidt på blog og instagram, men når vejret samtidig er skønt og lækkert, og mange timer bliver brugt i det gode vejr med venner og familie, så har timerne det jo med at løbe fra en.

I weekenden har vi planer igen, da vi skal til havefest hos nogle venner, hvilket også bliver super hyggeligt og sjovt. Men da mine weekender plejer at være tiltænkt til at lave blog arbejde og tage billeder til instagram, så må jeg indrømme at det allerede stresser mig en lille smule. Samtidig er vi hele tiden i gang med små projekter hjemme i huset, da der er nogle hængepartier fra corona tiden (hvor vi havde masser af tid til den slags) som nu skal klares. Det er bare svært at lave den slags arbejde i hverdagen, da jeg jo også gerne vil være sammen med min søn og mand, når jeg kommer hjem fra arbejde om aften. Men altså, der er jo ikke noget, som er så skidt, at det ikke er godt for noget (som min kloge mormor plejede at sige) og jeg plejer på mystisk vis altid at nå det hele..

Det seneste projekt hjemme i huset, har været at finde nye plakat til vores stue. På dette billede, kan du lige skimte hvilke plakater, vi har haft hængende i stuen før, og vi var ærlig talt ved at være lidt trætte af dem, efter små fire års tro tjeneste. Nu var det tid til at opgradere en smule.

Pssstt. Kunne du tænke dig at få 30% i rabat hos Poster Store? Så kig længere nede i indlægget.

Amalfi Kyst plakat // Venedig plakat // Amalfi Seaside plakat

Derfor var det den perfekte timing, da Poster Store tilbød at sende lidt plakater hjem til os. Poster Store er fyldt med de smukkeste og mest inspirerende plakater, hvor der er noget for enhver smag. Personligt elsker jeg Arkitektur og Vintage kategorierne, og det er næsten umuligt at vælge i mellem de mange, flotte plakater.

De har også en Inspirations kategori, som jeg kan sidde og kigge på længe, og beundre de mange forskellige billede vægge. Så smukke!

Valget på de tre øverste plakater, skyldes min kærlighed til varme og eksotiske lande. Hvis de tre plakater ikke giver dig lyst til at rejse eller drikke en kold Aperol, så ved jeg ikke hvad der kan.

Samtidig passer farverne også perfekt ind i vores stue, der er rimelig farve neutral og enkel i udtrykket. Så plakaterne giver lige det ekstra pift.

Blueberry Pie plakat // Coffee plakat

Caffeine and sugar, the two basic food groups
– Laurell K. Hamilton

I køkkenet har vi også fået hængt to fine plakater op. Og hvad er mere passende til et køkken, end plakater af kage og kaffe? Rimelig perfekt match, hvis du spørger mig.

Vil du have 30% rabat hos Poster Store? Så brug koden emmaengmark30 og få 30% rabat på dit køb! Gælder hele hjemmesiden, bortset fra kategorien “Selection” og Rammer. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter eller kampagner.

Koden gælder indtil d. 17/7

De ligner jo billeder, taget af en professionel mad fotograf. Jeg elsker kaffe billedet, der meget fint fremhæver vores fælles kærlighed til kaffe derhjemme. Og ingen har jo taget skade af lidt sødt til kaffen, så de billeder var optimale til vores kedelige og bare endevæg i køkkenet.

Der er også mange andre smukke plakater at finde, i deres Køkkenplakat kategori.

Monstrea no. 1 plakat // Monstrea no. 2 plakat

Til sidst fik jeg to plakater til kontoret, af en smuk monstrea plante. Da A og jeg boede i vores lejlighed i Vanløse, havde vi en kæmpe monstrea plante stående, som desværre ikke overlevede flytningen til Slangerup. Jeg ønsker mig virkelig en igen, men indtil da, så må jeg nøjes med disse to fine plakater, der giver lidt liv til kontoret.

Hele vores første sal, har vi faktisk ikke fået gjort så meget ved, da vi har fokuseret mest på stueetagen til at starte med. Det er trods alt der vi er største delen af tiden, men så småt er vi begyndt at rykke indretnings detaljerne ovenpå, og det hjælper virkelig på det efterhånden, og gør det en smule hyggeligere at sidde ovenpå og arbejde.

Jeg er så glad for at have fået alle de smukke plakater op i vores hjem, det har givet hele hjemmet et helt nyt liv, da vi har fået så mange plakater op så mange forskellige steder. Det er mega gode priser hos Poster Store, og hvis du bruger min rabatkode oveni, så kan du virkelig få lavet en smuk billedvæg eller få prydet alle stuerne i hjemmet.

Rabatkode: emmaengmark30
Gælder til d. 17/7

Trænger du til at pifte hjemmet lidt op? Og hvilke plakater er dine favoritter?

Comments

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

One thought on “Pift hjemmet op med plakater fra PosterStore.dk