Polka prikker i Nyhavn

9. april 2018EmmaEngmark
Blog post

– Hatten er modtaget i gave – Billeder af Helene
– Hat: Bronte Amsterdam – Kjole: Vero Moda – Taske: Gucci – Jakke: Zara – Loafers: Lignende her

Læs også: Sådan bliver du et morgen menneske.

Hej skønne piger. Og glædelig mandag!
Jeg håber at I alle sammen har haft en dejlig weekend. Selv har jeg haft en dejlig afslappende weekend, som for en gangs skyld slet ikke stod på nogle planer, andet end at gøre lige præcis hvad jeg selv ville. Det var fantastisk!

Og min uge er også startet helt fint. En god dag på jobbet og jeg kom hjem til et nyt kredit kort – måske læste du med i dette indlæg, om min tyveri episode i Kongens Have? I hvert fald har jeg været uden nogen form for kort, siden starten af påsken og hold nu op, hvor føler man sig bare hæmmet uden et kredit kort! Så det var simpelthen så skønt endelig at få et kort igen. Så kan jeg også endelig få bestilt et nyt kørekort. Så småt er jeg ved at have alle mine ting igen.

Dagens outfit og billeder, er fra en hyggelig dag i Nyhavn med min veninde, for et par uger siden. Bedre sent end aldrig, ikke? Jeg har før delt et par billeder og historien om min fine beret med jer, og den er stadigvæk et hit hos mig. Især sammen med et rimelig mørkt look som dette, da den virkelig giver lidt liv til hele outfittet. Her har jeg den klassiske ‘blogger kjole‘ på, og jeg synes bestemt at den fortjener al den hype, som den tidligere har fået. For jeg elsker den! Og hver eneste gang at jeg har den på, får jeg en masse komplimenter for den. Jeg har tilmed overvejet at købe den i denne farve – skulle man mon??

Til sidst har jeg fuldendt looket, med mine ‘loafers on heels’. Ikke en sko, som jeg bruger så tit, men stadig en sko, som jeg virkelig elsker. For de skaber bare et rimelig stilet look – men ja, det vil nok for evigt være en sko, som man enten elsker eller hader. Jeg ved for eksempel at min mor synes at loafers er forfærdelig grimme, haha!

Hvad synes I om loafers?

Jeg håber at I alle har haft en dejlig og solrig dag – fortsat god mandag aften!

6 Comments

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post