Produkter jeg har brugt op #2

17. juli 2018EmmaEngmark
Blog post

Selvbruner. Ansigtsrens. Ansigts mist. Læbepomade. Ziaja lotion. Nivea lotion.

Hej piger. Endelig er jeg tilbage med endnu et skønheds indlæg! Det er desværre ikke så tit at jeg får opdateret denne kategori. Og det er faktisk fordi jeg kun bruger ganske få produkter – trying to live the minimal life, you know. Men det betyder ikke at jeg ikke har skuffen fyldt med lækre ting. Og en gang i mellem sker det faktisk at jeg får tømt en del af mine produkter (i april måned lavede jeg blandt dette indlæg om samme emne) og da jeg mener det er en godt tegn, når jeg får brugt et produkt op, vil jeg igen dele mine tomme produkter.

Hvor jeg sidste gang satte lidt mere fokus på ansigts produkter, er der her ikke noget særligt fokus – det er faktisk en stor blandet landhandel. Lidt til ansigtet, lidt til kroppen. Noget med farve, noget med duft. Men det de alle sammen har tilfælles, er at jeg har været rigtig glad for hvert et produkt. Hvis jeg skal sætte et favorit mærke på en af tingene, må det nok være Mascha Vang’s selvbruner. Simpelthen fordi jeg har købt så mange af dem igennem årene. Og du har måske også set den en gang (eller fire) på bloggen før?

Selvbruner fra Mascha Vang. Som sagt er det altså en fætter, der har vist sig på bloggen før. Jeg ved snart ikke hvor længe jeg har brugt denne selvbruner – men vi sniger os nok snart op på to år. Dog vil jeg sige at jeg ikke har brugt den siden maj måned, da vejret har været så godt og jeg gerne vil fange lidt af den ægte sol. Men god, det er den! Den er nem at påføre, dufter fantastisk og det bedste af det hele: du kan nemt rette pletter til, selv timer efter du har påført skummet. Så det er næsten umuligt at komme til at ligne en plettet solgris, den gør altså bare jobbet.
 
Ansigtsrens fra L’oreal. Jeg prøver hele tiden at finde nye og gode ansigtsrens. Jeg har en gang fundet en fantastisk en – den er dog fra Benefit og koster næsten 200 kroner. Så jeg er altid på udkig efter et godt alternativ. Og jeg fik da brugt denne op, så den må da siges at have været tilfredsstillende. Faktisk har jeg altid været glad for L’oreal’s produkter, så jeg er altid rimelig sikker, når jeg lægger et nyt produkt fra dem i kurven. Og jeg elskede masken af samme navn, og rensen er absolut ligeså god.
 
Ansigts mist fra Plaisir. Et lille vidunder, som jeg brugte hver morgen og aften. Først renser jeg min hud, giver huden et lille pift og slutter af med en fugtcreme til ansigtet. Hånden på hjertet, så ved jeg ikke om denne mist gør den store forskel for min hud. Men alligevel elsker jeg den – hvorfor? Fordi det bare er super rart og forfriskende med et lille sprøjt af køligt og velduftende væske i ansigtet. Så jeg brugte den altid. For det var bare så rar en følelse, og er det ikke det skønhed handler om?

Carmex læbepomade. Jeg er ikke den store kirsebær fan, men nøj hvor jeg bare elskede denne læbepomade! En ting er at den er utrolig lækker at tage på læberne, den dufter fantastisk. Men Carmex kan altså også et eller andet med deres produkter, for det er bare noget, der dur. Denne sag havde jeg mens det stadigvæk var koldt udenfor, og selv her formåede den at holde mine læber lækre og bløde. De koster næsten ingenting, og du får altså et produkt i verdensklasse.
 
Ziaja lotion. Måske I kan huske dette indlæg, hvor jeg før har snakket om Ziaja og deres gedemælke serie? I hvert fald, så var jeg fan. Jeg har stadig lidt tilbage i en dagcreme fra samme serie, men så er jeg også ved at have brugt hele serien op. Jeg må blankt erkende, at denne body lotion, er en af de bedste jeg nogensinde har brugt. Den dufter ikke af så meget, hvilket heller ikke gør mig så meget, da min parfume så ikke skal konkurrere med en lotion. Men den trænger fint ind i huden og allerede efter at have brugt den i en enkelt dag, kunne jeg mærke en tydelig forskel på min hud. Den er virkelig god til tør hud, og er bestemt værd at kigge nærmere på.
 
Nivea lotion. Ja, da jeg ikke havde mere tilbage af ovenstående, var jeg jo nødt til at gå ud og købe en ny. Og valget faldt altså på denne blå sag fra Nivea. Så jeg ville give et nyt produkt et forsøg. Det første der slog mig, var den super skønne duft, som bare kendetegner Nivea. Enten elsker man det, eller også hader man det. Men jeg elsker det. Og som navnet så fint indikere, så hjælper den virkelig til tør hud. Og den blev hurtigt en favorit!

1 Comments

  • Emilie

    30. juli 2018 at 18:46

    Skønt indlæg – dejligt at høre nogle anbefalinger fra en, der faktisk bruger produkterne, og ikke bare nogle, der prøver dem en enkelt gang 😉 . God sommer!

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post