Produkter som jeg har brugt op – ansigts pleje

8. april 2018EmmaEngmark
Blog post

Husk at du kan få 20% rabat hos iDeal of Sweden, ved at bruge koden “kaffeogkjoler”

Hej søde piger, og glædelig søndag eftermiddag! For første gang, i meget lang tid, har jeg faktisk haft en weekend helt uden planer. En smule mærkeligt, men også rigtig, rigtig dejligt. I går lavede jeg absolut ingenting, hvor jeg i dag har været en smule mere produktiv, men stadig holdt aktiviterne til et minimum. Så jeg er helt veludhvilet og klar til en ny og god uge. Har I haft en god weekend?

I dag har jeg et lidt anderledes blog indlæg på programmet. Det handler nemlig ikke om nye skønheds produkter, men om de skønheds produkter, som jeg har brugt helt op og elsket hele vejen igennem. Det har selvfølgelig taget lidt tid, men jeg har også fået det fulde ud af hvert enkelt produkt. Jeg har en del tomme beholdere i posen, så jeg har valgt at dele det lidt op. I dag vil jeg så vise jer de ansigts produkter, som jeg har brugt op og elsket.

Ansigts olier.

Chleopatra Acai olie. Måske kan I huske dette indlæg, hvor jeg fortalte lidt om denne olie og et par andre olier fra Chleopatra. Jeg var nemlig så heldig at få lov til at teste et par af deres olier, og jeg blev virkelig glad for acai olien, som jeg brugte hver aften, inden jeg gik i seng. Det den kan, er at fugte og reparerer huden, for eksempel ved akne, og genskaber huden elasticitet. Så det er altså en lille vidunder på flaske og jeg fik derfor brugt den op rigtig hurtigt. Lige nu har jeg et par andre olier og cremer til test, men ellers skal jeg helt sikkert have bestilt sådan en hjem igen.

Sæbeværkstedet ansigts olie med kamille. Endnu en olie, som jeg før har delt på bloggen og fortalt lidt om. Det der er så lækkert ved Sæbeværkstedet, er at alle deres produkter er lavet på naturlige ingredienser. I denne olie er der for eksempel kun fire ingredienser: abrikoskerneolie, avocadoolie, æterisk olie af kamille og naturlig e-vitamin. Og min hud blev simpelthen så flot og lækker af denne olie. Lige som Acai olien, så brugte jeg den om aften inden jeg gik i seng – den her brugte jeg op, før jeg begyndte på ovenstående. Der er ikke meget duft i, til gengæld er der masser af virkning.

Weleda citrus olie. Denne olie brugte jeg til mange ting. Til mit ansigt, min krop og mit hår. Men oftest til mit ansigt, og på samme måde som de to andre, før sengetid. Hvad denne olie kan, er at bevare hudens fugtighed, hvor citronen går ind og ‘opkvikker’ huden. Den giver næring til huden, blødgøre hårde steder og forhindre tør hud. Jeg brugte den mest til vinter, nemlig da den er så god til at fugte huden. Og når jeg alligevel havde en masse overskydende på hænderne, kørte jeg resten rundt i håret, som ekstra fugt til de lange spidser.

Ansigts cremer.

Origins Ginzing. For første gang i mange år, skete det at jeg en dag stod uden en ansigts creme. Så jeg købte den, som jeg synes duftede bedst og det blev så denne her. Men den har virkelig også været en af mine favoritter. Cremen indeholder ginseng og kaffebønneekstrakt, der giver ekstra energi til huden. Samtidig lover den også øjeblikkelig frisk, sund og strålende glød. Og det gav den virkelig. Jeg brugte kun cremen om morgen, hvilket var super lækkert for huden, at starte dagen med en opkvikkende creme. Når jeg en gang løber tør for alle de andre olier og cremer som jeg har, så skal jeg nok have købt den her igen.

L’oreal triple active. En creme, som jeg efterhånden har købt tre gange. For det er virkelig en lækker creme og til en billig penge. Den er beregnet til kombineret hud og trænger hurtigt ind – hvilket jeg selv sætter stor pris på. Den siges at gøre huden spændstig, klar og frisk. Så lidt ligesom ovenstående creme, bare i en lidt billigere udgave og jeg vil klart anbefale den, hvis man vil have en opfriskende dag creme.

Har I nogle favorit ansigts produkter?

Jeg håber at I kunne bruge dagens indlæg til noget. Jeg synes i hvert fald selv at denne slags indlæg er en smule mere troværdige, da man kan se at de faktisk er brugt helt op. Og så må de jo kunne noget, hehe.

Jeg håber at I alle sammen får en lækker, solrig søndag.

3 Comments

 • Frk Mejer

  9. april 2018 at 12:28

  Det er altid så tilfredsstillende, når man har brugt noget op. Så er det tegn på, at det var et godt produkt og at man fik noget ud af det. God dag!

  1. EmmaEngmark

   9. april 2018 at 20:32

   Ja lige præcis! 😀

 • Produkter jeg har brugt op #2 – Kaffe og kjoler

  17. juli 2018 at 14:34

  […] sker det faktisk at jeg får tømt en del af mine produkter (i april måned lavede jeg blandt dette indlæg om samme emne) og da jeg mener det er en godt tegn, når jeg får brugt et produkt op, vil jeg igen […]

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post