Rabatkode til SimonHolst.dk

Godmorgen, og glædelig onsdag

Der er sygdom på matriklen endnu en gang.. Efter et besøg hos lægen, har jeg fået af vide at jeg har en virus, der har sat sig i halsen som en fornemmelse af “en klump i halsen” hele tiden. Vildt ubehageligt, med en masse hosten og hæs stemme. Øv øv.. Oskar har også været ramt, og han hoster også stadig en del. Jeg synes virkelig vi får meget sygdom lige i øjeblikket. Er det bare sådan det er, at have små folk?

Jeg er derfor på min tredje hjemmearbejds dag, og det er ærlig talt begyndt at være en smule kedeligt. Det er altid rart at være hjemme, men samtidig er jeg begyndt at savne kommunikation med andre mennesker. Efterve af corona isolation måske?

Tiden bliver dog også brugt lidt på noget blog arbejde, og der er væltet et par spændende ting ind ad døren de sidste par dage. En af dem, er denne fine kaffe plakat fra Simon Holst, der er kendt for sine fine køkken plakater. Og da han spurgte om jeg var interesseret i at modtage hans nye udgave af hans fine “Tak for kaffe” plakat, tog det ikke mange sekunder at sige pænt ja tak.

For enhver kaffe elsker med respekt for sig selv, har jo en kaffe plakat i kaffe hjørnet. Ik? Det har jeg i hvert fald nu, hvor denne plakat med 28 forskellige kaffer og opskrifter pryder. Og det er faktisk ret sjovt at kigge på den efter inspiration til den næste kaffe, så jeg ikke bare altid laver den samme kaffe variation. Der er et par nye udgaver, som jeg lige skal have et ekstra kig på!

Simon var også i sit gavmilde hjørne, og gav mig en rabat kode til at dele med dig, så du kan få hele 20% på hans fine plakater på SimonHolst.dk

Brug koden takforkaffe, for at indløse rabat på 20%

Så er hjemmet efterhånden også ved at være fyldt med en masse smukke plakater og billeder, men kan man egentlig få nok? Lidt ligesom planter, der er altid lige plads til en ekstra til samlingen, hehe.

Jeg håber at du får en dejlig, solrig onsdag – og husker solcremen.

Comments

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *