Rosendahl ønskeliste

24. september 2017EmmaEngmark

Indlægget er lavet i samarbejde med Rosendahl Grand Gru og Amager Isenkram
Rødvinsglas HER – hvidvinsglas HER – vandglas HER – salt og peber sæt HER – Kay Bojesen hund HER

Godmorgen søde piger og velkommen til bloggen efter min første dag som en Fru. Som mange af jer sikkert ved, efter et par bryllups indlæg her på bloggen, så blev jeg gift med A i går. Og det var uden tvivl den bedste dag og fest i mit liv. Alt gik bare som det skulle. Præsten var god, maden var god, folk hyggede sig. Jeg fik kastet buket, A fik kaster strømpebånd. Alt gik bare efter bogen, og vi kunne ikke være gladere! Men der kommer selvfølgelig et mere detaljeret bryllups indlæg, så snart vi kommer hjem fra Budapest, som vi tager til i aften. En lille bryllupsrejse skal man jo have!

Vores næste store milepæl, er at finde et hus hvor vi på et tidspunkt kan stifte familie. Derfor var nogle af vores bryllups ønsker også gavekort til for eksempel IKEA og lækre ting til en kommende bolig. Blandt andet fik vi nogle Royal Copenhagen krus og nogle glas og en skål fra Rosendahl. Jeg elsker selv design service, og Royal Copenhagen og Rosendahl, er virkelig blandt mine top to designere, når det kommer til bolig indretning. Det næste som vi skal have fat i, er nogle nye glas, da vi kun har fem rødvinsglas, der er store nok til at kunne holde en hel flaske vin næsten. Så disse Rosendahl glas, er kommet på vores indkøbsliste af ting til hus. Og selvfølgelig skal vi have den lille hund! Jeg har selv set den hjemme hos Helene, der har den stående som pynt på en kommode og den er simpelthen så fin og elegant.

Det gode ved Rosendahl, kontra for eksempel Royal Copenhagen, er at deres ting er indenfor rækkevide når det kommer til pris. Det er så lækkert design, til meget billige penge, så alle kan være med.

Går I selv op i design til service og ting i hjemmet?

Nu vil min mand og jeg ellers tage ud og rydde op efter festen (så nogle triste ting, hører desværre også med til at feste) hvor vi ellers vil få pakket kufferterne, så vi kan komme afsted til Budapest i aften. Jeg har ærlig talt ikke haft tid til at skrive de lange blog indlæg til når jeg er væk, så bloggen kommer nok til at gå i stå i mellemtiden – men I kan som altid følge lidt med på Instagram, hvor jeg stadig lægger billeder op, både på mit feed og i min insta story.

Hav en rigtig dejlig søndag!

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post