Sådan laver du din egen lipscrub

6. november 2017EmmaEngmark
Blog post

Glædelig mandag, alle sammen. Jeg håber at I har haft en skøn start til den nye uge.

I dag er der endnu et skønheds indlæg på bloggen. Jeg går meget op i min hudpleje – især efter at jeg holdt op med at bruge foundation for et års tid siden, og derfor gerne vil have så pæn hud som overhovedet muligt. Og efter at have prøvet en masse forskellige produkter, har jeg fundet ud af at nogle af de bedste resultater kommer ved at bruge kokosolie. Der er vitterligt ikke det, som en kokosolie ikke kan klare. Men det er til et helt andet indlæg.

Skønheds produkter har det med at være rigtig dyre. Og selvom nogle af mine favorit produkter kommer fra lidt dyre mærker – såsom Ole Henriksen og Benefit – så behøver det ikke at være dyrt, for at være godt. Faktisk kan du sagtens lave mange af tingene selv. Det seneste som jeg har kastet mig over at lave selv, er en lipscrub. I de kolde måneder, får jeg altid tørre læber og lige meget hvor ofte jeg bruger en læbepomade, så forbliver de bare tørre. Det eneste der hjælper, er en god læbescrub. Som ofte er alt for dyr!

Derfor har jeg eksperimenteret lidt med at lave min egen, og har fundet en opskrift, som virkelig er god mod tørre læber! Og selvfølgelig deler jeg opskriften med jer.

Ingredienser:

  • 1 spiseske sukker
  • 1 teske honning
  • 1 teske kokosolie
  • 1/2 teske kanel
  • 1/2 teske vanilje ekstrakt

Fremgangsmåden er ganske simpel. Bland det hele sammen og kom det i en lufttæt beholder – jeg bruger en gammel krukke, der før har været til en ansigts creme. Personligt er en spiseske med sukker nok til mig, men du kan altid justere om der skal mere eller mindre sukker i, alt efter hvor kraftig du vil have at scrubben er. Sukkeret er det, der eksfoliere og fjerner alt den døde hud fra læberne. Kokosolien og honningen, er med til at give bløde og lækre læber.

Jeg bruger den to gange om dagen, hver morgen og hver aften. Jeg har brugt den i snart en uge, og kan allerede se og mærke en kæmpe forskel på mine læber. Hvor lang tid at den kan holde sig, ved jeg ærlig talt ikke. Men jeg holder mig til at lave en lille portion, så jeg kan nå at bruge den op inden den bliver dårlig.

Har I nogle gode opskrifter til skønheds produkter?

Jeg har selv et par opskrifter til, som jeg gerne vil teste af. Og jeg kommer selvfølgelig til at dele dem alle sammen herinde, samt hvordan de virker på min hud. Jeg kan i hvert fald give min varmeste anbefaling til denne opskrift, og jeg håber at I vil give den et forsøg også.

Hav en dejlig mandag!

4 Comments

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post