Sådan slap jeg af med søvnproblemer og hovedpine – 20% rabat hos blueglass.dk

Briller modtaget i gave af Blueglass.dk

Jeg har døjet med søvnproblemer og hovedpine i mange, mange år. Min mand har ofte sagt at jeg skulle gå til lægen med det, men jeg er måske ikke så god til at komme af sted.. For jeg tænker altid at det nok ikke er så vigtigt, og jeg bare lige skal ind i en anden rytme. Og nye rytmer, det har jeg prøvet at starte gang på gang.

Drikke mindre koffein i løbet af dagen, og ikke efter klokken 14 – det har dog også hjulpet en del, vil jeg så sige. Ikke lave noget aktivt inden sengetid, ingen skærmtid en halv time før sengetid, skære ned på sukker. Der er næsten ikke det, som jeg ikke har prøvet. Og lige lidt har det hjulpet.

En dag i december, snakkede jeg så med min mand om det – igen. Jeg havde netop hørt om Blue Light briller, og tænkte at det måske var værd at prøve. Men så fik jeg aldrig lige gjort mere ved det. Og tanken blev aldrig gjort til handling, med at få skaffet mig sådan et par briller. Lige indtil juleaften, hvor min mand havde købt et par Blue Light briller til mig.

Og så var lykken gjort! For det virkede sgu..

Siden juleaften, har jeg derfor brugt et par briller, der blokere det blå lys i skærme, stort set hver gang jeg sidder foran en skærm. Hvad enten det er min computer, bærbar eller telefon, så har jeg oftest brillerne på. Og jeg kan ærligt sige, at jeg kun har haft hovedpine én gang siden jul, hvor det førhen var stort set hver dag. Og nu falder jeg i søvn på under fem minutter, hvor jeg før kunne lægge vågen i en time, før at jeg faldt i søvn.

Det er altså noget, der virker!

Hvad gør sådan et par Blue Light briller så?

De blokere 92% af det blå lys, der kommer fra dine skærme. Ved at blokere dette lys, kan du opleve bedre og dybere nattesøvn, mindre ondt i hovedet, få øget fokus og slippe for trætte øjne. Det er ikke super sundt at sidde foran en skærm, og især ikke lige inden du skal sove. Men jeg kan forestille mig at rigtig mange, især i disse tider, bruger største delen af deres tid foran en computer eller telefon skærm.

De søde mennesker fra Blueglass.dk, har også sendt mig et par smarte Blue Light briller – en model, der minder meget om den klassiske “blogger brille”, og jeg er vild med det! De vejer intet, hvilket gør at jeg slet ikke mærker at jeg har dem på og de virker ligeså godt som det andet par, jeg har haft i over en måned.

Den model jeg har, er denne Oxford brille, uden styrke – men du kan også få nogle briller med styrke op til +2,5 så har du for eksempel en læsebrille, er det måske en god idé at skifte ud til et par Blue Light briller.

Og der er selvfølgelig rabat at finde!

Du kan nemlig bruge min kode “EMMA20” og få 20% på alle briller, på Blueglass.dk hjemmesiden. Så hvis du vil gøre dig selv en tjeneste, så synes jeg at du burde overveje et par smarte Blue Light briller.

Comments

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *