Sådan styler du sarte og neutrale farver

14. april 2017EmmaEngmark

Når I læser dette, er jeg højst sandsynligvis allerede i Tyskland, og alle de kommende indlæg er skrevet og planlagt på forhånd. Mine forældre har ikke internet i lejligheden lige i øjeblikket, så jeg har meget begrænset adgang til net. Men da jeg ikke vil lade bloggen stå stille helt indtil søndag eftermiddag, har jeg skrevet et par indlæg til jer på forhånd.

Og dagens indlæg, er endnu et mode indlæg, hvor vi i dag skal snakke lidt om de neutrale farver, som jeg virkelig er blevet glad for. Især her til foråret. Selvom sort og grå altid er sikre farver, og jeg altid før har haft mest mørkt tøj, så er jeg faktisk ved at skifte det meste af min garderobe ud med tøj i mere neutrale og sarte farver, såsom sand, beige, hvid, rosa og så videre. Jeg er specielt blevet glad for mine lyserøde jeans fra Zara, som er super nemme at style på trods af den røde farve.

Men ligesom med mange andre monokrome looks, så kan det være svært at style et outfit, i stort set samme farve. Dog vil jeg mene at det er rimelig nemt, med bare et par få råd i tankerne.

4 råd til et monokrome look.

 • Forskellige materialer.
  En af de vigtigste regler, er at bruge tøj stykker i forskelligt materiale. Dette vil forhindre dit outfit i at blive for kedeligt at se på. Her har jeg for eksempel en silke top på, med en tynd forårs jakke udover. Selvom de to overdele har nogenlunde samme farve, glider de ikke ud i et, da det er to forskellige materialer. Samme regel gælder selvfølgelig også med alle andre monokrome looks.
 • Detaljerne.
  Det er som regel de små detaljer, der kan redde hele looket. Det gør dit outfit spændende at kigge på. Men husk dog at less is more. Min silke top har nogle flotte blonde detaljer, jakken nogle fede fake lynlåse og så har jeg tilføjet et par enkle smykker til outfittet. Et lille tip (med stor virkning) som jeg ofte bruger, er at folde buksernes længde op en gang eller to, for at vise en smule ankel, der kan få dig til at se en smule højere ud.
 • Accessories.
  Vi har været lidt inde på det, men der skal tilbehør til. Det kan være alt fra smykker, solbriller, en hat, en taske og så videre. Når man har et outfit på, hvor stort set alle farver er ens, er det en god idé at have en accessories, der står ud. Her er det min taske fra Furla, der er sort med guld detaljer. Det giver en fin kontrast til resten af looket.
 • Valg af fodtøj.
  Med et outfit baseret på lyse og neutrale farver, har du fordelen på din side – det er nemlig så nemt, at snyde sig til lange, lækre ben. Noget som ikke alle (inklusiv mig selv) er født med. Vil du have sky high legs, så vælg et par beige stiletter. Vil du bare snyde med et par centimeter, så bare vælg et par beige, valgfri sko. Jeg købte for et par uger siden, disse lækre ballerinaer fra Aldo, som jeg endelig fik brugt den anden dag. Selvom de er flade, synes mine ben en smule længere, bare på grund af farven.

Har du nogle gode tips til monokrome looks?

1 Comments

 • Outfit of the day: arbejds kluns – Kaffe og kjoler

  20. april 2017 at 20:09

  […] – sammensatte jeg mit outfit med et par jeans. Selvfølgelig fulgte jeg mit eget råd (se indlæg her) og foldede buksernes kant op, så der kommer mere fokus på skoene. Dette er klart de mest […]

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post