Om mig

Hej, mit navn er Emma og det her er min blog. Kaffe & Kjoler har efterhånden eksisteret i et par år, selvom denne blog er rimelig ny. Efter min gamle blog blev hacket, valgte jeg at tage en lang pause fra “influencer” livet, og selvom jeg nød det til fulde, så savnede jeg stadig inderligt at blogge. For mig, er det at blogge mere end bare en lille hobby. Det er lidt som en online veninde, som jeg kan dele det, der betyder noget for mig.

Jeg elsker at dele tips og tricks, indenfor emner, jeg synes er spændende. Det kan være alt fra bolig indretning og den minimalistiske livsstil, til opskrifter på lækre søde sager, og guides til at tage og redigere flotte billeder. Alt sammen noget som står mig meget nært, og som jeg hele tiden vil udvikle og gøre bedre.

Så når du klikker ind på min blog, vil jeg gerne have at du kan bruge indlæggene til noget. Min vision er at du finder noget som du synes er spændende og interessant at læse om, får mod til at kaste dig ud i nye ting eller måske kan give dig lidt stof til eftertanke. Samtidig med at du sidder med følelsen af lige at have snakket med en veninde. Dét er mit mål med bloggen.

Du kan altid finde mig på instagram, hvor du også kan lære lidt mere om mig.