September intentioner

Sidste måned, lavede jeg et indlæg med de ting, som jeg håbede at nå i august måned. Det var desværre ikke alt som blev opfyldt, da Oskar blev indlagt på hospitalet med asmatisk bronkitis og det satte derfor en stopper for mange af vores planer. Det har også sat en stopper for en del af vores planer i september måned, da Oskar nu er i risikogruppen og vi derfor prøver at holde os væk fra alt for store forsamlinger. Min grandkusine skal for eksempel konfirmeres i den kommende weekend, hvor vi desværre har været nødt til at melde fra. Så det bliver en lidt mere stille og rolig måned, men der er stadig lidt på programmet.

  • Læse/lytte til mindst tre bøger. Jeg har allerede lyttet til en, Big Summer, som jeg varmt kan anbefale. Efter at jeg har kørt hele Sara Blædel’s krimi serie igennem, havde jeg et par uger, hvor jeg kun hørte podcast og musik på vej til arbejde. Men nu har jeg brug for lidt litteratur igen, og søger derfor nogle bøger at læse/lytte. Og jeg sætter et realistisk mål for mig selv, og vil læse mindst to bøger mere i denne måned.
  • Skovtur med mine drenge. Oskar har endelig lært at gå. Endelig. Og det skal nydes. Han elsker at gå alene og vise hvor dygtig han er, men han er også stadig glad for at gå og holde i hånd. Så jeg tænker at vi skal få udnyttet at vi bor lige ved siden af en stor skov, så han kan komme ud og nyde den åbne himmel og de efterårs orange blade.
  • Finde den perfekte efterårs kaffe. Det kan ikke komme som en overraskelse, at jeg er glad for kaffe (læs: bare bloggens navn..) og jeg elsker Starbucks klassiske Pumpkin Spice Latte, der udkommer hvert efterår. I år vil jeg gerne prøve at lave min egen udgave, og måske endda en endnu bedre udgave. Jeg prøver mig frem og deler den selvfølgelig, hvis jeg finder den helt rigtige opskrift.
  • Mere kontent til Kaffe og Kjoler. Jeg har i lang tid følt mig en smule uinspireret. Og det er helt klart gået ud over bloggen og en smule over min instagram profil også, hvor der slet ikke er så meget indhold som der plejer at være. Jeg har taget meget afstand til de sociale medier, for at bruge mere tid sammen med min familie, hvilket jeg også er rigtig glad for. For det er dog vigtigere end at lægge en masse indlæg og billeder på nettet. Men det er jo muligt at finde plads til begge dele, det kræver bare bedre planlægning. Og en af mine intentioner i denne måned, er netop at udarbejde et system, der gør at jeg har mere tid til at lave indlæg til bloggen og billeder til instagram.
  • Vejfest med naboerne. Vores vej har aftalt at lave en have-arbejds dag, hvor vi sammen rydder op på vejen, så det hele kommer til at stå rent og pænt. Og vi slutter dagen af med grill og fadøl, og det bliver møg hyggeligt. Oskar bliver passet, så der skal gøres rent og hygges!
  • Få brugt min røremaskine. Som jeg fik i 30 års gave af min søde mand. Den er ikke rigtig blevet brugt endnu, men jeg håber at kunne få brugt den en hel del i denne måned (og bare i efteråret generelt) da jeg synes at det er så hyggeligt at bage, og især når vejret samtidig er dårligt med regn og blæs. Så er der da intet bedre end hjemmebagte kanelsnegle for eksempel.

Comments

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

One thought on “September intentioner