Serie søndag no. 2

16. juli 2017EmmaEngmark

Glædelig regnfyldt, søndag!
Kæresten og jeg er lige kommet hjem fra en mindre roadtrip til Munkebo, hvor vi mødtes med min far til lidt frokost. Mine forældre bor til dagligt i Tyskland, men min far har et par dage i Danmark på grund af arbejde, så det var jo oplagt lige at aflægge ham et visit. Da vi havde sagt farvel til min far, kørte vi forbi et ishus – for det er jo meget normalt at gøre i pis regnvejr – og spiste isen i bilen, som vi havde parkeret på havnen. Dansk sommer, når det er bedst.

Nu er vi hjemme igen, hvor manden er i gang med sit eget ølbryggeri (en lidt længere proces, der dog er ved at tage form) og jeg er gået i gang med bloggen. For det er jo søndag, hvilket betyder serie søndag! For to uger siden, tippede jeg jer om en af mine yndlings serier, Sherlock, hvor jeg i dag vil tippe om en lidt mindre seriøs serie – nemlig Friends from college.

Det var meget tilfældigt at jeg faldt over denne serie. I går så vi en film på Netflix, og da filmen var slut, kørte traileren til denne serie. Og i mangel på bedre ting at tage mig til, besluttede jeg mig på at starte på serien. Og endte med at se tre afsnit, før jeg tvang mig selv til at gå i seng. Den er altså meget fængende!
Serien handler om seks venner, der har holdt sammen siden skole tiden. Nu er de så blevet voksne og man følger dem fra en alder af cirka fyrre år. De balancere hver især med forskellige problemer, og vi følger dem alle sammen og deres til tider akavede forhold til hinanden, da nogen prøver at skjule en længere varende affære. Det er en super sjov komedie, der både kan få dig til at kigge væk og krumme tæer, af ren pinlighed, men samtidig få dig til at le, så du næsten får tåre i øjnene.
Det som jeg vil klassifisere som en feel good serie.

En af hovedrollerne, er blandt andet Keegan-Michael Key, som jeg synes er så utrolig sjov – måske har du set ham som Gustav i Why Him? Og Cobie Smulders, som du måske kender fra How I Met Your Mother.
De spiller helt utrolig godt, og det er så let at leve sig ind i serien.

Så mangler du en serie at se, så giv den et forsøg. Umiddelbart vil jeg mene at den er lidt i stil med Friends og egentlig HIMYM – og hvis du kan lide de to serier, så vil du også kunne lide denne!

God søndag!

2 Comments

  • Instagram lately no. 1 – Kaffe og kjoler

    20. juli 2017 at 20:49

    […] deler jeg så meget af min hverdag som jeg kan. 2. I søndags udgav jeg endnu et indlæg til min Serie Søndag serie, hvor jeg kom med endnu et serie tips. Og til det indlæg, fik jeg taget dette meget enkle og […]

  • Serie søndag no. 4 – Kaffe og kjoler

    17. september 2017 at 09:45

    […] – nogle gange på samme tid. Det er helt klart en serie for dig, der for eksempel kan lide Friends from College eller 13 reasons […]

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post