Serie søndag no. 3

6. august 2017EmmaEngmark

Hej søde piger.
Nå, så blev det søndag igen – hvilket også betyder slutningen på min ferie. Desværre. Men nøj, hvor har det været dejligt! Og jeg er mere eller mindre klar til at tage fat på hverdagen igen, indtil A og jeg igen har ferie om små fem uger.
Min ferie har også været en meget stille affære, hvor jeg bare har sovet længe, fået trænet en hel del, brugt tid på venner og familie, og så sluttede A og jeg lige weekenden af, med at besøge en god vinbar i går og få lidt vin sammen med en af hans venner. Så nu er der vidst ikke andet for, end at vænne tilbage til arbejdet!

Dagens indlæg serie søndag, skal handle om Stranger Things. Har du endnu ikke set denne serie på Netflix, så vil jeg mene at du er gået glip af noget! Indtil videre er der kun en sæson i serien, men sæson 2 er sat til at udkomme til Halloween, og I kan lige tro at jeg glæder mig! Sæson 1 er relativ kort, med kun 8 afsnit. Så det er en let serie at komme igennem – og jeg vil faktisk tro at jeg kom igennem serien på tre dage. TRE dage. Men jeg blev så bidt af den, at jeg slet ikke kunne holde op med at se med.
Jeg har ladet mig fortælle af en kollega, at serien er bygget op i samme univers som filmen Super 8. Og jeg kan egentlig godt se det, når jeg nu har fået det fortalt. Det foregår i samme univers – og har du set filmen og kunne lide den, så vil du uden tvivl også kunne lide serien.

Så hvad handler serien om? Kort fortalt, så handler den om en gruppe unge drenge. En aften cykler de alle sammen hjem, og den ene dreng, Will, cykler alene og forbi et militær område, hvor han så på mystisk vis forsvinder. Will’s venner, familie og politiet, leder selvfølgelig efter ham, hvor de oplever mærkelige og uforklarlige ting, der alt sammen har med drenges forsvinden af gøre. De opdager hurtigt at der er snakke om et specielt væsen og dens anden verden “vrangsiden” som den kommer fra. Drengene ender med at få selskab af en lidt besynderlig pige, som de møder ude i skoven. Hun er flygtet fra militær området, hvor man brugte hende til at udføre en masse forskellige ting, med hendes tanker. Hun har nemlig nogle særlige kræfter og hun kender til det væsen, der har taget Will. Sammen prøver de på af finde Will, uden at blive offer for det skræmmende væsen selv.

Hele serien er utrolig spændende og man sidder på kanten af sofaen, hele vejen igennem. Det er et lidt mærkeligt univers og jeg kan sagtens forstå at denne serie måske ikke er for alle. Dog vil jeg mene at alle bør give den en chance. Samtidig er serien også en smule uhyggelig og der er et par enkle chok igennem serien. Men det er absolut ikke slemt, og den er mest af alt bare utrolig spændende. Nu har jeg lige set serien igennem for anden gang, hvilket altid er sjovt, da man tit lægger mærke til nogle lidt andre ting, end ved serier som man kun har set en enkelt gang.

Har I set serien? Hvad synes I om den?

1 Comments

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post