Serie søndag no. 5

22. oktober 2017EmmaEngmark

Hold da op, hvor er det længe siden at vi har haft et serie søndag indlæg på bloggen! Igen må jeg skyde skylden lidt på vores bryllup, der virkelig har taget meget af min tid. Men jeg er så små ved at komme tilbage i den samme gode blog rutine – læs eventuelt mit seneste indlæg, hvor jeg fortæller lidt om hvordan A og jeg mødte hinanden.

I dag skal vi snakke lidt om en ny serie på Netflix. Jeg faldt tilfældigvis over den på Netflix, og da den har fået 7,9 på imdb, tænkte jeg at den måtte være værd at give et forsøg. Og jeg så hele serien igennem på to dage. For ja, den var virkelig det værd.

Serien jeg snakker om, er The Good Place. TGP handler om livet efter døden, noget som alle sikkert har forskellige meninger om. I denne historie, gives der point til menneskerne igennem deres liv, for alle de gode gerninger som de gør, og har de nok point når de dør, så ender de i The Good Place. Og dem, der ikke har så mange point, ender i The Bad Place. I serien følger vi Eleanor, der ved en fejl er havnet i The Good Place – men det er kun hende selv der ved det. Hun bliver taget imod af Michael, der er skaberen af TGP, som sætter hende til rette i hendes drømmehus og giver hende, hendes soulmate Chidi. Hun tilstår hurtigt til Chidi at hun ikke hører til hvor hun er, og Chidi vil prøve at hjælpe hende med at blive et godt menneske, så hun kan blive i TGP. But is The Good Place, really The Good Place??

Serien er utrolig underholdende. De har fundet de helt rigtige skuespillere til rollerne – har du set Gossip Girl, kan du sikkert genkende stemmen til vores hovedrolle, da det er hende, der lægger stemme til selveste Gossip Girl. Serien giver et ret sjovt indblik i hvordan livet efter døden kan se ud – og hvis dét virkelig er himmelen, så har jeg ikke noget imod at komme derop!

Indtil videre er der kun en sæson med 13 afsnit på Netflix, men sæson to er allerede i gang i USA, så forhåbentlig kommer den snart til Danmark også. Sæson et ender med at hele serien tager en ret stor drejning, som jeg i hvert fald ikke havde set komme og lader hele sæsonen hænge med en stor cliffhanger.

Har I set serien? Hvad synes I?

Jeg kan i hvert fald anbefale denne serie, til stort set alle. Den er sjov, spændende og for en gang skyld handler det ikke så meget om romantik, men mere om venskab, hvilket jeg er total fan af.

Nu skal jeg ellers snart til at pakke mig sammen, da jeg har en kaffe date i byen sammen med Malue. Ellers skal jeg bare slappe af og lade ordentlig op til en ny arbejds uge. Jeg håber at I alle sammen får en dejlig søndag.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post