Serie søndag no. 6 og en lille update

29. oktober 2017EmmaEngmark
Blog post

Bukser – Zara, lignende HER // Skjorte – H&M // Taske – Malene Birger // Pumps – Deichmann
Billeder af Malue

Kan I se noget anderledes på bloggen? Jep, der er kommet nyt tema! Jeg havde virkelig brug for at der skete lidt forandring på bloggen, og nu har bloggen haft det samme tema i ni måneders tid, så det var på tide med et lille løft. Dog vil jeg indrømme at jeg ikke er 100% tilfreds endnu, da temaet ikke lige vil som jeg vil – blandt andet virker knappen til “ældre indlæg” på forsiden ikke endnu, men det er noget som jeg arbejder på! I kan dog stadig godt finde de gamle indlæg under kategorierne, for der virker knappen som den skal. Lidt mærkeligt..

Der er virkelig fart på bloggen i øjeblikket – men der er ligeså meget fart på mit privat liv, der har gjort det lidt stille på bloggen de sidste par dage. Jeg har haft en del at se til inde på hotellet, A fik opereret en visdomstand ud i fredags, hvilket betyder kold og flydende kost i en uges tid. I går var vi til navngivning af lille V, der er søn til A’s bedste kammerat. I dag skal jeg mødes med Malue til en kop kaffe, som næsten er ved at være en søndags tradition.

De næste par uger er allerede fyldt med planer. Der skal tages en masse billeder til kommende blog indlæg, da jeg har en stor bunke af ting, som jeg gerne vil dele med jer. Der er lidt blog event på kalenderen, biograf hygge med en veninde, børne pasning og jeg kunne blive ved. Samtidig er det ved at være den tid, hvor der skal tænkes over gaver til familie og venner, til jule aften. Ligesom at nytårs aften skal planlægges. I know, der er lidt tid endnu, men jeg vil altid gerne have så nogle ting på plads til at starte med. I år har A og jeg lejet et sommerhus i Lalandia, sammen med fire andre venner. Jeg glæder mig helt vildt meget!

Samtidig går jeg rundt med lidt spekulationer omkring fremtiden. Ikke så meget med bloggens fremtid, for jeg er ret sikker på at jeg ved hvor jeg gerne vil hen med bloggen. Nemlig fremad! Det er bare om at finde ud af, hvordan jeg kommer derhen. Jeg går tit med tanker som youtube og podcast til Kaffe og Kjoler, men lige pt, er det ikke noget som jeg er gået i gang med. Måske en dag? Men jeg går med mange tanker omkring hvad jeg skal med mit hverdags job. Der var forleden en af mine ansatte, der spurgte mig om jeg egentlig ville videre, for hun ikke rigtig synes at jeg blev udfordret med mit arbejde mere. Hvilket er rigtig nok. Og det fik mig til at tænke. Skal man nøjes med det som man bare er god til, eller skal man søge nye udfordringer og styrke sine kompetencer? Det er noget, der vejer meget i mine tanker.

Men nu til det egentlig indlæg. Vær obs på spoilers!

, serie søndag. Og det er faktisk lidt af en fortsættelse på dette indlæg, da det skal handle om en 2’er i dag. Stranger Things 2, ramte Netflix i fredags – og ja, undertegnede så hele sæsonen på cirka 24 timer.. Men jeg skammer mig ikke, for det er vitterligt en af de bedste serier, nogensinde!

Alle de elskelige karakterer fra første sæson, er også med i anden sæson. El er godt nok gemt væk i skoven, da Hopper beskytter hende mod the bad men, men hun er heldigvis stadig med i hele sæsonen. Man får endda også et glimt af hendes liv før laboratoriet, og får et indblik i hendes familie. Man får også set meget mere til Will, der nu er tilbage i Hawkins sammen med sin familie. Men som man måske kan huske fra sæson afslutningen på første sæson, så er Will ikke helt sluppet af med the upside down, og han har stadigvæk mareridt om Demogorgon – som uhyret bliver kaldt.

Will bliver i sine drømme – som jo så ikke kun er drømme – besat af skyggemonstret, og begynder at spionere på sine venner og familie, for at Demogorgonerne kan angribe. Og selvfølgelig lige når det hele ser aller værst ud, kommer El og redder det hele! Som den bad ass hun er. Dog slutter det hele med endnu en cliff hanger om the upside down, og slår man Stranger Things op på imdb, kan man også se at der er planlagt hele to sæsoner endnu. Uuuuh!

I det store hele, skuffer serien bestemt ikke. Jeg var ligeså spændt som ved første sæson. Der er stadig en masse humor, kærlighed og gys med – dog ikke så slemt, så hvis du er lidt en tøs når det kommer til gyserfilm (som mig selv, blandt andet) så kan du sagtens være med her.

Man skal selvfølgelig være fan af det overnaturlige, for at synes om denne serie. Det handler om aliens og overnaturlige monstre, som ikke kan forklares. Små piger, der kan slå en hel hær ihjel, bare ved at nikke med hovedet. Så er man ikke til den slags, så er serien nok ikke noget for dig. Jeg er ikke selv den største fan af aliens, men jeg må sige at den her serie virkelig har sparket benene væk under mig. Og jeg sidder allerede at tripper, for de næste sæsoner!

Har I set Stranger Things? Og skal I se Stranger Things 2?

6 Comments

 • Frk Mejer

  29. oktober 2017 at 16:15

  Jeg har virkelig overvejet at se Stranger Things i et stykke tid nu, så det kan være, at jeg skal komme i omdrejninger 😀

  1. EmmaEngmark

   29. oktober 2017 at 16:46

   Den er virkelig god! Jeg tror bestemt ikke at du vil blive skuffet 🙂

 • Louise

  29. oktober 2017 at 16:44

  Er vild med dine bukser.
  Har ikke set Stranger Things men lyder som om jeg lige må lurer nærmer.

  1. EmmaEngmark

   29. oktober 2017 at 16:46

   Tak, er også helt vild med dem <3
   Giv den et forsøg. Jeg blev helt hooked bare på første afsnit 😉

 • Vanessa

  30. oktober 2017 at 20:02

  Åh, må i gang med Stranger Things. ALLE snakker om den 😀

 • Freja

  31. oktober 2017 at 12:50

  Jeg “mangler” lidt en serie at gå i gang med så det kunne da være jeg skulle give den et skud 🙂

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post