Serie søndag no. 7

18. marts 2018EmmaEngmark
Blog post

Husk at deltage i min seneste konkurrence på bloggen – find den lige her.

God-søndag-morgen, alle sammen!
Jeg håber at I alle sammen har haft en skøn weekend, og efterhånden er klar til en ny uge. Selv har jeg brugt det meste af weekenden på at fejre min mand, der fyldte år i fredags. Om aften var ham og jeg ude at spise, og det meste af lørdagen gik med familie fødselsdag og afslapning på sofaen om aften. I dag skal jeg mødes med en veninde til lidt kaffe og kage, og så er den weekend ellers også ved at være slut. Har I haft en dejlig weekend?

I dag er der en gammel kending på bloggen – nemlig ‘serie søndag‘. Det er faktisk fem måneder siden at jeg lavede mit sidste ‘serie søndag’ indlæg på bloggen, der må have været meget travlt, haha. Og det er ikke engang fordi jeg ikke har haft nogle serie anmeldelser til jer – for bare sådan lige at sidde og tænke over det, så har jeg da mindst tre serier, som jeg godt kan anbefale. Så lad os komme i gang!

Denne omgangs ‘serie søndag’, skal handle om serien Lucifer.

Lucifer handler om Lucifer Morningstar, Djævlen i egen høje person. Lucifer er blevet træt af at styre Helvede, og rejser derfor til Los Angeles for at holde en velfortjent ferie. Han åbner sin egen natklub, væltet sig i damer, drikker sig fuld og nyder livet – et udødeligt liv. Han har også en særlig evne – han kan nemlig få folk til at afsløre deres dybeste hemmelighed, hvilket hurtigt giver ham et job hos Los Angeles politi. Hvor han også mødes Chloe. Det eneste menneske, som kan stå imod hans charme og som han ikke kan manipulere med sine tanker – og som kan gøre ham dødelig, når hun er inde for hans rækkevide. Alligevel kan han ikke få sig selv til at holde sig fra hende.

Dog er alle ikke helt tilfredse med at han er på jorden – som hans far, Gud. Han gør nemlig alt hvad han kan, for at få Lucifer tilbage til Helvede. Blandt andet ved at sende Lucifers’ bror, Amenadiel, der skal hente Lucifer tilbage til Helvede igen. Men kan han det? Eller bliver han selv for glad for at være på jorden?

Jeg har simpelthen slugt den her serie. Jeg er ikke helt færdig med den endnu, men den er virkelig så spændende. Jovist, det er en smule overtroisk, men det er gjort på en sjov og spændende måde, og bliver på ingen måder for meget. Det meste af serien er lavet i humor, men der er også få scener, der kan være lidt uhyggelige og ligefrem ulækre – som de få gange hvor Lucifer viser sig fra den djævelske side. Ikke et kønt syn, kan jeg så hilse at sige.

Hvem er serien for? Alle. Det er en krimiserie, med en god portion humor og en smule kærlighed, så alle kan være med i serien. Hvis du kan lide serier som GothamThe 100 og Vampire Diaries så tror jeg at denne serie er lige noget for dig. Alle 3 sæsoner ligger i øjeblikket på Netflix. Der kommer dog stadig løbende nye afsnit til sæson 3.

Har I set Lucifer før?

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post