Små glimt fra vores nye stuen

30. september 2018EmmaEngmark
Blog post

Plakater: Citatplakat. Scratch map: Cool Stuff. Stole: IKEA. Tv møbel: IKEA

Den første august overtog vi nøglerne til drømmehuset i Slangerup. Allerede to måneder siden. Vi var så heldige at intet rigtig skulle laves i huset, men derfor tager det stadig lang tid at komme rigtig på plads. Og det har det også gjort for os – vi har ikke engang fået gardiner endnu.. Men det er begyndt at føles som et hjem. Og jeg elsker at være her. Jeg glæder mig hver dag til at komme hjem til vores lille rede, hvor jeg virkelig er begyndt at føle, at jeg kan slappe ordentligt af.
 
I starten havde vi alle sammen (her tælles hunden altså med) lidt svært ved at falde til. Ikke fordi vi ikke kunne lide huset – det er jo perfekt! Men nu har vi i så mange år, været vant til at bo i Vanløse. Der var altid en lyd, enten fra folk på gaden, biler på vejen eller larmende naboer. Der var altid lys på gaden, altid folk vågne, altid nogen i parken. Altid liv over det hele. Og her i Slangerup.. Der er mørkt. Der er stille. Og selvom det er noget så skønherligt, så er det virkelig noget man skal vænne sig til.

Men vi er ved at være der. Selv hunden er begyndt at virke rigtig glad for at være her, i stedet for i starten, hvor han ikke turde gå på trappen, gøede af alle lyde og hele tiden så en smule skræmt ud. Nu lægger han på ryggen og trækker torsk i land på sofaen. Han er faldet på plads.
 
Der er stadig få dele af huset, som vi mangler at få på plads. Igen med gardinerne. Så mangler vi at fylde lidt ud på kontoret, samt børneværelset selvfølgelig også mangler alt indretning – lige pt er der en hvid kommode og en bamse. Lucky baby. I soveværelset mangler vi lidt billeder på væggen – faktisk over alt på første salen. Men vores stue etage er ved at være på plads (set bort fra de manglende gardiner..)
 
Og da jeg efterhånden har fået et par spørgsmål til rundvisning af huset, er der her lidt glimt af vores stue etage – mest stue området, der indeholder vores spisebord og sofa område. Hvis jeg selv skal sige det, så er jeg rimelig tilfreds med hvordan det ser ud.

Det første folk som regel får øje på, når de træder ind i selve stuen, er vores spisebord. Det får vi så mange komplimenter på og det kan jeg godt forstå – for min mand har nemlig selv lavet det. Yes, sir! Da vi boede hos hans forældre, mens vi ventede på at overtage nøglerne, var vi ude at vælge træ og farve, til at lave vores eget plankebord. De koster jo en formue, hvis man skal købe dem butikkerne.. Og så gik han ellers i gang med at slibe, male og lakere. Det tog ham et par dage, men hold nu op, hvor er resultatet også bare blevet smukt! Det overskydende træ, brugte han så til at lave vores sofabord også – så vi har to utrolig unikke stykker møbel i stuen.

Resten af indretningen har vi holdt i lidt lyse toner, for at det hele ikke skulle blive for mørkt med de mørk lakere planker. Farve mæssigt har vi holdt os mest til hvid, sort, grå og træ – som også går igen i resten af huset. Selvfølgelig er der nogle ting, der springer lidt fra i skemaet, men jeg synes egentlig at det hele fungere rimelig godt sammen.
 
Nips mæssigt, så er det klart mig, der har stået for det meste, såsom lys og planter – vi skal jo have lidt hygge i huset, når efteråret er over os. Hvad synes I om vores stue? Og nyd min egen lille photobomb på nedenstående billede, haha!

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post