Små oktober ting

13. oktober 2017EmmaEngmark

Yaaaay! Endelig fredag. Hold nu op, hvor jeg synes at det har været hårdt at komme tilbage på arbejde. Jeg startede ugen fuld af pep og virkelig klar til at arbejde igen, og jo længere vi kom ind i ugen, jo mere kunne jeg mærke at jeg har været vant til at sove meget mere end jeg gør i øjeblikket, haha. I går faldt jeg endda i søvn da jeg kom hjem fra arbejde. Der skal virkelig arbejdes på en god rytme igen. Men det er nu rart at komme i gang igen.

I dag fejre vi fredagen, med et lille taknemmeligheds indlæg. Nogle gange er vi så hurtige, at vi overser de gode og små ting i livet. Noget som jeg selv øver mig rigtig meget på, er nemlig at sætte pris på de små ting i hverdagen. Og derfor dette indlæg. For i dag deler jeg nogle af de ting, der gør mig rigtig glad i øjeblikket. Store som små.

 • Jeg er blevet gift. Den største af de små ting. Det er nok ikke gået nogens næse forbi, at jeg for nyligt er blevet gift med min dejlige mand. Efter brylluppet tog vi til Budapest for en lille honeymoon, hvilket var yderst tiltrængt for os begge to. Vi havde en fantastisk dag og en fantastisk ferie, og kunne egentlig ikke ønske os mere.
 • Pumpkin spice latte. Og dens return. Ja, jeg er altså en af dem, der er helt oppe at køre over Starbucks efterårs drikke. Jeg elsker Starbucks og jeg elsker kaffe – og PSL er min absolutte favorit drik. Samtidig er det det tydeligste tegn på at nu er det efterår, den hyggeligste årstid.
 • Grønne planter. Jeg elsker at have grønne planter i hjemmet. Det gør det hele lidt mere levende og hjemmeligt, på en måde. Jeg står selv for alle køb af blomster og planter, da A er lidt ligeglad med hvad vi får inden for døren. Den seneste tilføjelse til hjemmet, var en smuk Monstera Deliciosa – eller “blogger planten”, som den også er kaldet. Den er måske en anelse stor, til vores ikke så store hjem, men den er stadig super skøn!
 • Gode bøger til efterårs læsningen. Jeg har altid holdt af at læse, men jeg er ærlig talt en smule dårlig til at sætte tid af til det. Jeg prøver dog virkelig at forbedre det – i øjeblikket er jeg i gang med Jo Nesbø‘s serie, og selvom jeg kun har læst et par sider i den første bog, så er det virkelig spændende læsning. Helt perfekt til de kolde efterårs aftener, når det regner og blæser lidt for meget udenfor.
 • Min lille blå elefant. Som jeg fik i fødselsdags gave af min mormor. Jeg elsker det fine “Royal Copenhagen” print, og elefanter generelt, så det var virkelig en passende gave til mig. Elefanten har nu fået en fast plads på mit skrivebord, hvor den står og pynter.
 • En masse blog arbejde. Jeg har en del mails fra firmaer lige i øjeblikket, hvilket betyder en masse ekstra blog arbejde – jubi! Selvom det at “bare” være en blogger, er nok i sig selv for mig, så er det virkelig fedt, når firmaer rækker ud til en, fordi de kan lide det man laver. Så det er både et kæmpe klap på skulderen, men også super fedt for bloggen, er der er interesse for den. Så glæd jer til en masse fedt blog indhold i denne måned!
 • Ny frisure. Jeg har længe ville klippe mit lange hår. Jeg er ved at være lidt træt af at det er så langt, men har hele tiden ville vente til at brylluppet var overstået, da jeg skulle bruge mit lange hår til min opsætning. Men nu skulle der ske noget nyt, og I kommer selvfølgelig snart til at se resultatet.
 • Min nye dagbog. Jeg er ikke en, der skriver dagbog. Jeg vil faktisk gerne, men jeg glemmer at gøre det. Men jeg har længe gerne ville have en 5 års dagbog, som jeg endelig har fået fingre i og skriver i hver morgen. Det er super hyggeligt med et godt citat, og skrive et par linjer. Og hvert år, kan jeg kigge tilbage på det jeg skrev forrige år.

Hvilke små men gode ting, sker der for jer i øjeblikket?

1 Comments

 • Min nye frisure – Kaffe og kjoler

  15. oktober 2017 at 14:39

  […] dag nævnte jeg her på bloggen, at jeg endelig har været en tur forbi en frisør. Hvilket efterhånden var tiltrængt. Sidste […]

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post