Små ting, der gør mig glad

18. marts 2017EmmaEngmark

Første fest for familien blev overstået i går (med stor succes) og i dag tager vi hul på den sidste fest dag, når vi om et par timer får hele lejligheden fyldt med glade mennesker til drinks og musik. Vi har i dagens anledning fået hunden passet hos svigerforældrene, og selvom huset ikke er det samme uden Manny’s grynten, så er jeg også en smule glad for at jeg ikke behøver bevæge mig ud på lufte ture i det kedelige regnvejr.

I går snakkede vi lidt om den positive indstilling, og jeg tænker at føre de positive vibes videre i dagens indlæg. Vi snakkede lidt om måder man kan blive mere positiv på en dårlig dag, men der er selvfølgelig også ting, der kan hjælpe på det samme. For mig er det vigtigt at sætte fokus på de små og mindre materialistiske ting i hverdagen. Det er de små ting, der tæller og her er de fem ting, der gør min hverdag lidt sjovere.

 • Friske blomster.
  Noget som jeg virkelig sætter pris på, er friske blomster. Det frisker både mit humør og vores lejlighed op. Jeg prøver at gøre det til en god vane, at købe friske blomster en gang om ugen, men det er ikke altid jeg lige får sat tid af til det. I går gik jeg dog all in til Anders’ fødselsdags fest, og fik købt to buketter og en sød lille plante. Samtidig fik jeg to planter ekstra af vores gæster, så nu er lejligheden fyldt med smukke blomster og det er så dejligt at se på!
 • Den første morgen kaffe.
  Som den skarpe læser nok kan gætte udfra navnet på denne blog, så er jeg rigtig glad for kaffe. Og det er ikke fordi jeg ikke kan starte dagen uden en kop kaffe, men jeg elsker det bare alligevel. I hverdagen plejer jeg at købe en kop kaffe inden jeg tager metroen til arbejde, og så hører jeg ellers en podcast på vejen og så kan dagen bare ikke starte bedre. I øjeblikket hører jeg Michelle’s podcast, som jeg varmt kan anbefale.
 • At fordybe mig i en god serie.
  Selvom det også er rart at se en god film, er jeg blevet større fan af serier. Og i øjeblikket synes jeg at Netflix er proppet med fantastiske serier. Jeg er lige blevet færdig med at se Sherlock, som måske er en af de mest spændende serier jeg har set længe. Samtidig er jeg også i gang med den nye serie Riverdale, som også er utrolig fangende. Lige nu leder jeg efter en ny serie at gå i gang med, og jeg tager meget gerne imod foreslag.
 • En god snak.
  Er der noget bedre, end at snakke med en person i flere timer om alt og ingenting. Til det, bruger jeg tit min mormor. Jeg ringer cirka til hende en gang om ugen, for lige at catche op på hvad der er sket hos hende og hos mig, komme ud med nogle frustrationer eller råd om diverse ting. Selvfølgelig har jeg også et par veninder og min kæreste til dette, men med min mormor er det bare helt specielt. Og det kan rede hele dagen at snakke med hende.
 • At blogge.
  Blogging er selvfølgelig en af mine helt store interesser. Jeg elsker at finde på idéer til bloggen, tage billederne og skrive indlæggene, og jeg kan snildt få flere timer til at gå med det. Nu da jeg har to blogs, tager det selvfølgelig ekstra meget af min tid, men så længe man finder det som man er glad for at lave, så gør det jo absolut ingenting.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post