Smukke natur plakater fra Poster Store og en rabatkode til dig

Reklame for Poster Store

Hvis du har fulgt med på min instagram profil i løbet af de sidste tre uger, ved du måske at vi har lavet om i hele stue etagen i vores hjem. Og vi er så småt begyndt at bevæge os rundt i resten af huset, der også trænger til lidt af en makeover. Da vi flyttede ind i vores rækkehus, var alle rum bare og med hvide vægge. Meget perfekt til en minimalist som mig, men efterhånden også en smule kedeligt, hvorfor vi er begyndt at implementere mere farve på væggene og store billeder til at fylde de tomme vægge. Blandt andet har vi denne meget, meget høje væg ved vores trappe opgang, der er meget hvid. Og meget bar. Den trængte til lidt pynt. Men hvad?

Natur har altid fascineret mig, og jeg elsker at tilføje grønne planter og friske blomster til vores hjem. Så for mig, var det ikke et svært valg, da Poster Store tilbød et samarbejde, med nogle af deres smukke plakater. You may know, at største delen af billederne i vores hjem, er fra deres hjemmeside. Så meget elsker jeg deres billeder! Og især deres smukke naturplakater, hvor jeg fandt disse to billeder, der nu pryder vores meget store væg.

Pssst. Kig med længere nede, for en kode til 35% rabat til Poster Store.

Hvis du endnu ikke kender til Poster Store, så er det en online plakat hjemmeside, der sælger smukke plakater trykt på bæredygtigt fremstillet papir og rammer i skandinavisk design. De har mange forskellige kategorier at vælge i mellem, og de udvider med nye plakater hver tirsdag! Så der er masser af inspiration at finde, hvis du er på udkig efter flotte og unikke plakater, til en ny billedvæg eller bare vægpynt i din bolig.

Jeg har længe kigget på sammensætningen af disse to plakater, da jeg finder dem så spændende og rolige at kigge på. Og netop det, var hvad jeg gik efter med indretningen af dem. En bid af rolighed, i en hektisk hverdag. Og hver gang jeg går ovenpå, og ser disse plakater, bliver jeg ramt af en følelse af “calm”, hvilket er hvad jeg gerne vil have på vores første salen. Det er her vi sover, og det er her vi slapper af. Så at få den rolige følelse allerede ved at gå op ad trappen, det var mit mål. Og det synes jeg disse plakater gør til en realitet.

Måske kan du huske dette indlæg, hvor jeg viste billederne i vores soveværelse. Og hvis jeg selv skal sige det, så synes jeg at begge rum bliver bundet sammen af disse plakater.

Har du en fornemmelse af hvor stor væggen faktisk er nu, hehe? Det er som sagt en enormt stor og aflang væg. Og ikke særlig pæn i sig selv. Men de her plakater pynter virkelig ubeskrivelig godt!

Vil du også opgradere dit hjem med smukke plakater?

Så kan du lige nu få 35% rabat hos Poster Store, ved at bruge min kode engmark35. Koden er gyldig indtil den 30 april – den kan ikke kombineres med andre rabat koder. Koden gælder på alle plakater, undtagen kategorien ‘Selection’ og ikke på rammer.

Og lige til sidst, er jeg nødt til også lige at vise dig denne søde verdens plakater, som jeg har fået til Oskar’s værelse. Hans værelse er slet, slet ikke optimalt, da vi ikke har gjort så meget ud af hans værelse endnu. Det er måske vores næste projekt, men vi ville også gerne vente til han er gammel nok, så han selv kan sige hvordan han vil have hans værelse. Det bliver så sjovt!

Comments

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *