Smukke nederdele til sommeren

28. maj 2018EmmaEngmark
Blog post

Alle nederdele er fra Dress the Bird
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

Med en blog med navnet Kaffe og Kjoler, kan det vel ikke komme bag på nogen, at jeg elsker kjoler og nederdele. Især i sommer halvåret (eller.. Sommer ugerne) hvor vejret tillader at man kan bære dem uden strømpebukser indenunder. For mig, er det det mest feminine man kan bære, og jeg har det altid bedst i enten kjole eller nederdel.

Læs også: Derfor bør du have en ‘hverdags uniform’

I dag vil jeg dele et lille tip til jer, der også synes at kjoler og nederdele, er noget af det bedste! Jeg blev for nyligt introduceret til hjemmesiden Dress the Bird, og jeg er virkelig imponeret. Dress the Bird, er en web shop med fokus på de feminine snit fra 30-50’erne. Tøjet bliver indkøbt fra små udenlandske brands, så du næsten kan være helt sikker på at bære et unikt stykke tøj, som ingen anden har. De går meget op i at finde varer af god kvalitet, med flotte farver og som er behagelig at have på.

Selvom stilen er meget vintage, gør de sig stadigvæk umage med at passe ind i den nuværende tid, så alle tøjstykkerne vil passe ind i den moderne kvindes klædeskab.

Jeg kunne shoppe  mange kjoler hjem fra denne hjemmeside – ligesom jeg fandt rigtig mange smukke højtaljede nederdele til kvinder, der ville passer perfekt hjemme i mit klædeskab.

Hvad synes I om disse nederdele?

Indlægget er udgivet i samarbejde med Searchmind og Dress the Bird.

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post