Søstrene Grene fund no. 2

6. maj 2017EmmaEngmark

Glædelig lørdag aften, lige fra sofaen med bland-selv-slik og Netflix.
Når man tænker på at bloggen hedder noget med kaffe, så er det jo egentlig lidt fjollet, at der kun har været ét indlæg om emnet kaffe siden bloggen startede. Især da det er noget, som jeg holder så meget af. Kaffe er jo ikke bare en energikilde (selvom jeg må indrømme, at det er en stor årsag til mit indtag af kaffen) men kaffen er også det vi drikker, når vi skal hygge os sammen. Hvad enten det er en kop kaffe hos mormor, en sludre-latte med en veninde eller en hygge-kaffe med kæresten. Kaffe er bare hyggeligt.

Og til god og hyggelig kaffe, kræves smukke kopper. Herhjemme har vi i lang tid haft nogle knap så pæne kopper – faktisk bare nogle kedelige, hvide kopper. Jeg har altid drømt om et par Royal Copenhagen kopper med sort musselmaling. Men jeg har måtte sande, at vores økonomi ikke lige tillader os at bruge 600,- på én kop. Så jeg begyndte at lede efter nogle andre fine kopper, og hvor leder man først efter billigt med flot? Søstrene Grene, selvfølgelig.
Og dér var de, de kopper som jeg ikke vidste at jeg ledte efter.

Jeg har før lavet et indlæg om små fund fra Søstrene Grene. Søstrene Grene er på mange måder en fantastisk butik, og blandt andet fordi de får nye varer hver uge så man ved aldrig hvad man finder i en af deres butikker. Selvfølgelig har de deres super smukke møbler, som de en gang i mellem sælger (blandt andet disse stole, der blev udsolgt lige med det samme) men jeg må indrømme at jeg er større tilhænger af deres små nips ting til at pynte boligen. Hver gang jeg går forbi en af deres butikker, skal jeg lige ind og kigge – nogle gange finder jeg intet og andre gange gør jeg, ligesom disse smukke keramik kopper.
Kopperne kostede lige omkring 15,- stykket, så vi købte seks (du kan altså få 40 af disse kopper, for én Royal Copenhagen kop..) Tre lyserøde og tre sorte – så kan I selv gætte hvilke, der er ment til mig og hvilke, der er ment til Anders, haha.

6 Comments

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post