Søstrene Grene fund no. 3 og en lille skrivebords tur

28. juli 2017EmmaEngmark

Bloggens første bolig indlæg! Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg elsker indretning – jeg drømte endda om at blive indretningsarkitekt, da jeg var mindre. Dog er den drøm ikke kommet længere end at indrette huse i The Sims, men lidt har vel også ret? Selvfølgelig går jeg også meget op i hvordan vores eget hjem ser ud. Men eftersom vi er begyndt at spare seriøst op til et hus, som vi håber på at kunne købe om et lille års tid, har vi ikke haft penge til at bruge på nye møbler – selvom vores lejlighed virkelig kunne trænge til det.

Til gengæld kan jeg godt lide at købe små ting her og der, til virkelig at gøre lejligheden – og ikke mindst “mit kontor” – rigtig hyggelig. Vi bor i en to værelses lejlighed, hvor stuen indeholder både sofa, spisebord og hver vores skrivebord. Så der er altså ikke særlig meget plads – og de gange hvor tøjet hænger til tørre på tørrestativet, er vi jo næsten nødt til at hoppe og danse for at komme rundt. Det sidste nye køb som jeg lavede, gjorde også pladsen en smule mere trang, men nøj, hvor er jeg glad!

Jeg har nemlig endelig fået fat i en af de populære (med god grund) stole fra Søstrene Grene. Se lige hvor flot den er! De har lige lanceret tre nye farver, hvor jeg her valgte den grå udgave, der passer så fint til mit sorte og hvide skrivebord.
Det meste af mit skrivebord, er holdt i en mere eller mindre minimalistisk stil. Den øverste hylde er stadigvæk lidt af et rod – da blandt andet min arbejds computer, kameraet til vores bryllup og nogle gamle magaziner ligger og fylder. Men i bund og grund, er jeg rigtig glad for indretningen på mit skrivebord.

I højre side, har jeg en fin plante – for liv skal der til – to beholdere fra Yankee Candles, der er fyldt med neglelakker, en lille skål med hæfteklemmer og sticky-notes og en læbepomade. Because why not. På venstre side, har jeg nogle af mine yndlings, inspirerende bøger. Blandt andet Lauren Conrad’s Beauty og Style bog, Emily Salomon’s Hverdagsglamour og min kalender fra Atelier Aarhus. Det er de bøger, som jeg oftest kigger i, når jeg mangler lidt inspiration – og kalenderen er selvfølgelig til at holde styr på alle mine aftaler, arbejde og ikke mindst blog arbejde.

På gulvet har jeg to lanterner stående, da jeg elsker lys! Jeg har ikke brugt dem så meget her i sommer perioden, da der alligevel er så lyst udenfor. Men i vinter halvåret, bliver de flittigt brugt. I øjeblikket nøjes jeg med et par duft lys, som jeg ofte har tændt, når jeg sidder og arbejder ved skrivebordet.
Selvfølgelig har jeg også min computer på bordet – hvor Manny pryder baggrunden, haha.

Hvad har I på jeres skrivebord?

9 Comments

 • Lillelyng

  28. juli 2017 at 09:19

  Jeg er vild med sin indretning. Så fint!
  Nouw.com/lillelyng

  1. EmmaEngmark

   28. juli 2017 at 11:34

   Tak <3

 • Frk. Mejer

  28. juli 2017 at 11:25

  Ej, jeg er selv helt forelsket i den stol og har den på min ønskeliste Hvor ser dit skrivebord fint ud, mit er altid pakket med bøger og nips

  1. EmmaEngmark

   28. juli 2017 at 11:34

   Den er så fin! Nu har det virkelig også taget mig lang tid at få fat i den, hehe. Det er en svær stol at opstøve..

 • Emilie Ildstein

  28. juli 2017 at 13:08

  Hvor bor du bare flot!❤️
  Jeg har lavet mit skrivebord om til et “sminkebord” som naturligvis er fyldt med alverdens makeup.

  1. EmmaEngmark

   28. juli 2017 at 17:53

   Tak, Emilie <3

 • Camilla

  28. juli 2017 at 16:37

  Jeg er helt vild med stolen og dit skrivebord, specielt benene 🙂

  1. EmmaEngmark

   28. juli 2017 at 17:52

   Mange tak 🙂 Er også helt vild med den!

 • Vores nye bar bord og tre gode drinks – Kaffe og kjoler

  4. november 2017 at 10:38

  […] er ikke så tit at jeg får vist glimt af vores lejlighed – jeg har dog delt lidt af mit kontor område før. Men igen, så er vi i gang med projekt nyt-hus og selvom der er en del ting, som jeg gerne […]

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post