En livsstilsblog af Emma Engmark

Søstrene Grene fund no. 1

Hej alle sammen og velkommen tilbage til bloggen.

Bloggen er allerede blevet taget rigtig godt imod og begyndt at få en lille gruppe følgere på facebook. Så tusind tak til jer, der allerede følger med på bloggen. Det er så skønt at se.

I dag har min søde kæreste fødselsdag, hvilket vi selvfølgelig skal fejre med lidt gaver og lækker mad i aften. Men den store fødselsdags fest har vi flyttet til i morgen og på lørdag, hvor der kommer henholdsvis familie og venner på besøg til mad om fredagen – og lidt vildere ballade på lørdag.
Jeg har købt lidt forskellige og ret personlige gaver til ham i løbet af marts måned, men da jeg også synes han skulle have noget som hans faktisk ønskede sig, tog jeg en tur i Frederiksberg centeret i dag. Og jeg har meget svært ved at gå ind i centeret uden lige at kigge forbi Søstrene Grene (og Starbucks, men det er en helt anden historie)

Og jeg kom da også ud med lidt godter.
Jeg har en meget stor svaghed for notes bøger – spørg mig ikke hvorfor, men er den fin, så køber jeg den. Så kan jeg altid finde ud af hvad den skal bruges til bagefter. Og da jeg så de her fine notes bøger til kun 7 kroner, så måtte jeg slå til.
Samtidig fandt jeg et lille stempel sæt med bogstaver, som man blandt andet kan bruge til de forskellige overskrifter. Jeg skriver altid mine blog idéer ned, og jeg synes det er mere motiverende hvis det er skrevet på en pæn måde – så jeg har allerede indviet det ene hæfte, til at være min nye blok til blog idéer.

Og så er det da bare den bedste dag, når jeg opdager at de sælger påske slik i butikkerne igen! Jeg elsker højtids slik (som disse påske æg, jule skum og selvfølgelig pumpkin spice latte, som er ren slik for mig hele efteråret) så da jeg så at alle påske æggene var tilbage på hylderne, så er det bare om at rage til sig. Min smag for slik har altid været lidt sjov – i hvert fald hvis man spørger min kæreste og venner – da jeg helst vil have det hele til at smage af lakrids.
Så alle æg, undtagen sukker æggene, er med lakrids smag. Mmmh!

Er der andre, som er svært glade for påske slik?

You Might Also Like

3 Comments

 1. 4 nemme måder til en mere positiv indstilling – Kaffe og kjoler

  17. marts 2017 at 15:22

  […] Så er weekenden endelig tilbage og herhjemme har vi glædet os rigtig meget. Som jeg nævnt i mit sidste indlæg, har vi to festlige arrangementer herhjemme da Anders havde fødselsdag i går. I dag kommer hans […]

 2. ting du ikke vidste om mig – Kaffe og kjoler

  7. april 2017 at 10:01

  […] i en helt ny notesbog. Derfor har jeg også rigtig mange af dem (fornyligt købte jeg for eksempel disse fra Søstrene Grene) Det er ikke altid at jeg kan finde på noget nyt at fylde i de forskellige bøger, hvilket også […]

 3. Søstrene Grene fund no. 2 – Kaffe og kjoler

  22. juli 2017 at 12:54

  […] har før lavet et indlæg om små fund fra Søstrene Grene. Søstrene Grene er på mange måder en fantastisk butik, og blandt andet fordi de får nye varer […]

Leave a Reply