Sommer sandaler fra Zaful

6. juni 2017EmmaEngmark

Sko fra Zaful

Hej søde piger.
En rimelig hurtig update fra i mig i dag, da jeg kun lige er hjemme og vende et kort øjeblik. I aften skal jeg med en veninde til forpremiere på Table 19 – en bryllups film, så den skal jeg selvfølgelig ind at se!
Jeg har godt nok haft svært ved at finde ud af at det er tirsdag i dag, når mandagen har været fri.. Hele min uge er pakket med planer – biografen i dag, kaffe date med to søde blogger veninder i morgen, fredag har jeg en personale fest med hotellet, lørdag holder svigermor fødselsdag og søndag regner jeg med at skulle passe og pleje en tømmermands ramt mand, der har en personalefest om lørdagen. Der bliver fart over feltet hele ugen.

I dag skal vi snakke om sko. Sandaler vel at mærke. Med hæl. Hvis I har fulgt bloggen et stykke tid, så har I nok set dette indlæg, hvor jeg fortæller om min kærlighed til de fodformede Birkenstock. Og dem knus elsker jeg stadig, og har allerede brugt så meget, at det lille guld mærke på siden er smittet helt af. De er skønne at gå i! Men vi kan ikke komme udenom, at sko med hæl, bare er flottere at se på. Og giver en flottere holdning.
Derfor har jeg også været på udkig efter det perfekte par til sommer. For mig, er det vigtigt med en tyk hæl. En tynd hæl er både svær og smertefuld at gå med i længden, hvor imod en tyk hæl, giver dig et bredere støtte lag og du kan gå meget længere, uden at foden gør ondt – og det er for mig, meget vigtigt! Samtidig har jeg en fod, der altid befinder sig lige midt i mellem størrelse 36 og 37, og det kan derfor være meget svært at finde en sko, der sidder som den skal. Her er det vigtigt for mig, at skoen har en form for rem, der holder det hele lidt fast.

I ved nok efterhånden, at jeg har et skøn samarbejde med Zaful, der sælger alt fra tøj og sko til skønheds artikler. Jeg har altid været rigtig glad for deres tøj, som er i super kvalitet til de billige penge og tænkte at jeg denne gang ville give deres sko et forsøg. Jeg er altid lidt skeptisk med sko, da jeg hurtigt synes at sko kan se billige ud – men jeg blev virkelig positivt overrasket. Jeg elsker simpelthen den brune og orange farve, der vil se så flot ud på et par sommer brune stænger (så skal jeg bare lige have kuløren først..) og hælen er simpelthen helt perfekt! Da en del af skoen er lavet af ruskind, skal man selvfølgelig lige huske at imprægnere det med en spray først, så de ikke ender med at se grimme ud.

Men smukke, det er de! Og jeg kan ikke vente med at vejret bliver ordentligt igen, så jeg kan tage dem ud på deres første tur.
Hvad synes I om skoene?

Skulle I være interesserede i skoen, kan I finde den lige her –  hvor der også findes alternativer, da den snart er udsolgt.

3 Comments

 • Satina Wandel

  6. juni 2017 at 18:31

  En veninde har lige anbefalet mig Table 19, men jeg er ikke sikker på, den er noget for mig 😀 Jeg kan heller ikke finde rundt i dagene, når mandagen har været “lukket”, haha. Mega fine sandaler! 😀

  http://nouw.com/satinawandel

  1. EmmaEngmark

   7. juni 2017 at 07:52

   Den var faktisk overraskende god, selvom det var en tøse film. Og jeg tror det er første gang med netop en chick flick, hvor jeg faktisk ikke kunne regne slutningen ud. Den var ret god 😉

 • Malue Jasmine

  6. juni 2017 at 18:58

  De er VILDT flotte!
  Dem vil jeg også have 😀

  Knuuuuusssss
  http://maluejasmine.dk

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post