Status på mit foto projekt

16. januar 2018EmmaEngmark
Blog post

Hej søde piger, og velkommen tilbage til bloggen.

Måske kan I huske fra dette indlæg, at jeg snakkede lidt om at jeg gerne ville blive bedre til at tage billeder. Jeg vil gerne forbedre mine evner til at fotografere og jeg vil gerne se hvor langt jeg kan komme med min hobby – ud over bloggen. Og hold nu op, hvor fik jeg mange henvendelser fra søde kvinder, der gerne ville hjælpe mig med at skabe en god portfolio, så jeg kan komme ordentligt i gang. Tusind tak til alle jer!

Jeg har allerede været i gang med de første tre skønne kvinder, og der er kommet nogle rimelig gode billeder ud af det – hvis jeg selv skal sige det. Jeg har stadig fire photoshoots tilbage, hvorefter jeg vil se hvor stor (og god) en portfolio jeg har, og om det er nok til at begynde en mindre karriere på det. Det er i hvert fald mit endelige mål med det hele.

Kamera: Canon EOS 1300D linse: 75-300 mm

 

De smukke modeller som jeg har på billederne her, er ikke bloggere – selvom det er min primære målgruppe på sigt. Noget af det jeg elsker mest ved billederne, er at de fleste ser ret naturlige ud. Julie og Olivia, fik jeg til at stå og snakke, mens jeg dansede rundt om dem og tog en hulens masse billeder. På den måde blev de virkelig naturlige, og hvert et smil og grimasse er helt ægte.

Sintha, der er tidligere model ved lige hvordan hun skal posere for at få det bedste billede. Så det var virkelig en let leg, at tage billeder sammen med hende. Hvis du undre dig over hvordan jeg redigere mine billeder, så kan du læse med i dette indlæg. Min teknik har måske ændret sig lidt, men redskaberne er stadigvæk de samme.

Hvad synes I om billederne?

 

Og hvad synes I egentlig om den nye blog format? Måske har I lagt mærke til at der er kommet lidt collage på nogle af billederne, samt at teksten er blevet delt op i spalter. Personligt synes jeg at det ser lidt mere professionelt ud, og da jeg efterhånden følte at der var behov for lidt forandringer på bloggen, synes jeg at det var et godt nyt og friskt pust. Hvad synes I?

Jeg håber at I alle har haft en god start på den nye uge. Jeg er selv startet med en rimelig fyldt kalender uge, der både står på et par veninde dates, fotoshoots og blog events. Der er rigeligt at se til, men heldigvis føler jeg mig også rimelig motiveret i øjeblikket. Så det er jo bare om at nyde det, mens man kan. Hav en dejlig aften!

16 Comments

 • Emilie Ildstein

  18. januar 2018 at 11:55

  Vildt flotte billeder!❤️

  1. EmmaEngmark

   18. januar 2018 at 12:09

   Tak ;*

 • Eline Tychsen

  18. januar 2018 at 12:48

  Hvor er det sejt!
  Det ser super godt ud! 😀

  1. EmmaEngmark

   18. januar 2018 at 17:52

   Tusind tak, søde!

 • Camilla

  18. januar 2018 at 12:51

  Virkelig fede billeder og virkelig fedt du fandt nogle der havde lyst til at hjælpe❤️☺️

  1. EmmaEngmark

   18. januar 2018 at 17:53

   Ja, der har heldigvis været rigtig god feedback på hjælp 🙂

 • Camilla

  18. januar 2018 at 14:44

  Synes du er skide sej. Vildt flotte billeder! (:

  1. EmmaEngmark

   18. januar 2018 at 17:53

   Ih, tusind tak! <3 <3

 • Slinkypiinky

  18. januar 2018 at 17:28

  Lækre billeder!
  Jeg synes dog at spalterne er lidt forvirrende

  1. EmmaEngmark

   18. januar 2018 at 17:54

   Tak for feedback 🙂 Det kan jeg måske også godt forstå – jeg synes bare det giver et federe look til bloggen, men jeg må lige teste det af 🙂

 • Satina Wandel

  18. januar 2018 at 19:43

  Super fine billeder! Sig endelig til, hvis du vil have gravidfotos på dit portfolio 😉

  Mht. blogdesignet er jeg enig i, at spalter godt kan blive lidt forvirrende, selvom det også giver et professionelt magasin-agtigt udtryk. Jeg synes, det fungerer meget godt, når du f.eks. her i indlægget har en spalte dedikeret til hvert billede (der, hvor det ene er af Julie & Olivia og det andet af Sintha), men ellers tror jeg, det kan blive lidt for ja, forstyrrende på en måde. 🙂

  http://nouw.com/satinawandel/

  1. EmmaEngmark

   21. januar 2018 at 17:42

   Det er altid godt med feedback. Jeg ved ikke om det måske er blevet forvirrende med den midterste, tykke tekst? For ellers skal man jo bare læse oppe fra og ned. Men nu beholder jeg det lige lidt, og så må vi se hvad der sker 🙂

 • Lena – Lelife.dk

  18. januar 2018 at 20:06

  Sikke nogle skønne og naturlige billeder du har fået skudt. Jeg er især vild med det sidste billede, med den flotte mur i baggrunden 🙂

  1. EmmaEngmark

   21. januar 2018 at 17:41

   Ja, det er så fint! Det er på Magstræde, hvis du selv vil derhen 😉

 • 4 favoritter fra Ziaja’s gede mælke serie – Kaffe og kjoler

  21. januar 2018 at 17:33

  […] – der sker virkelig noget med mit lille foto projekt, læs eventuelt en opdatering på det lige her – set en veninde og ellers fået overstået de praktiske gøremål, inden min mand kom hjem […]

 • 4 tips til en stressfri hverdag – Kaffe og kjoler

  2. februar 2018 at 08:44

  […] om) der har været så meget at se til, at jeg slet ikke har haft tid til at fokusere mere på mine fotografi projekter – så undskyld til jer, som jeg ikke har fået svaret tilbage endnu!   Dog er jeg i fuld […]

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post