Stilhed

Man skulle ikke tro, at blogging faktisk har en helt speciel plads i mit hjerte, med de få blog indlæg jeg har fået lavet siden begyndelsen. Men sådan er det jo nu engang, når man har et lille menneske at tage sig af. Og nogle gange er overskuddet så ekstremt lavt, så når Oskar endelig sover og jeg egentlig har tid til at skrive lidt på bloggen, jamen så tager jeg enten en lur, rydder op eller flader fuldstændig ud foran fjernsynet og nyder den lille times tid jeg har mens han sover.

Men hvad er der så sket i mellem tiden?

Mit hovedfokus det sidste lange stykke tid, har været at få styr på alt det praktiske, der nu skal styr på når baby begynder at nærme sig et års alderen: vuggestue/dagpleje. I vores tilfælde er det dagpleje. Helt tilbage fra hospitals tiden, foreslog sygeplejerskerne at vi fik en dagpleje plads til Oskar, da han er præmatur barn. Og selvom vi ikke brugte lang tid på at lede efter en, og vi rimelig hurtig fik en plads, så har det taget lang tid at få styr på alle papirerne, kommunen, tilskud og alt mulig andet pjat. Men der er kommet styr på det og Oskar starter i den bedste dagpleje midt februar. Vi har fundet en sød dame, der bor på en stor gård, med heste, kaniner, hunde, høns og en enorm have, og vi tror det bliver det perfekte sted for Oskar.

Og så er der jo bare det med barsel, at selvom man går hjemme og ikke arbejder, så flyver tiden af sted! Hold nu op, hvor er der bare meget at tage sig af og tage sig til, når man er på barsel og jeg synes vitterligt at jeg lige er gået på barsel og nu skal jeg allerede starte på arbejde igen om ti uger. Ti små uger. Ens begreb om tid, ændre sig altså bare helt, når man får et barn.

Så udover det åbenlyse, at jeg har brugt meget tid og mange kræfter på at tage mig af Oskar, så har jeg også brugt tid på mødregruppe, veninder, par middage, lange gåture (som nogen gange er det eneste, der kan få en sur baby til at blive glad) de gængse hus pligter som rengøring, handle, lave mad, rydde op. Nu når julen også står for døren, er der også en masse planlægning der. Amen, jeg kan slet ikke forstå hvor tiden bliver af – og i al forvirringen og den travle hverdag, så er blog (og instagram) kommet i aller sidste række, og så er der pludselig gået lang tid. Jeg vil ikke love at jeg er tilbage på pinden igen, men jeg vil love at jeg prøver at gøre mit for at opdatere, da jeg faktisk har en del idéer til indlæg nu. Og det er jo en start!

Comments

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *