Sweater weather – med rabat kode

18. oktober 2017EmmaEngmark

Top fra Ivyrevel – find direkte link her.
Bukser fra Zara. Sko fra H&M. Ur fra Daniel Wellington. Taske fra Malene Birger.

Hej søde piger, og velkommen tilbage til bloggen.

I dag har jeg et rigtig efterårs outfit parat til jer. For jeg er nemlig hoppet i min nye yndlings sweater fra ivyrevel. De sidste par dage har været rigtig råkolde, og især tidligt om morgen når jeg skal af sted på arbejde. Så jeg har længe tænkt på at finde en lækker sweater, til at holde mig varm. Nu har jeg været  heldig at få et samarbejde med folkene bag ivyrevel, der har været så flinke at sende mig den varmeste, sart lyserøde sweater. Og jeg elsker den! Den er super nem at style, og kan sagtens bruges til hverdag samt finere aftaler. Ryggen er jo absolut det, der gør sweateren mere speciel end andre sweatre. Og gør at den ikke bliver så firkantet at kigge på.

Hvis man går op i så noget – ligesom jeg, haha – så er den lavet af 60% bomuld og 40% akryl. Jeg undgår som regel altid akryl sweatre, for det er dem, der gør dit hår vildt elektrisk. Men eftersom fordelingen af bomuld og akryl er som den er, har jeg slet ikke haft problemer med det, og jeg har efterhånden haft den her sweater på en del gange.

Skulle du finde sweateren (eller andre ting fra ivyrevel’s hjemmeside) ligeså smuk som jeg synes, så kan du lige nu få 20% rabat på hele din ordre. Alt du skal gøre, er at bruge koden ENGMARK20 ved betaling. Koden gælder helt indtil slutningen af oktober måned. Der er i hvert fald en hel del ting, som jeg godt kunne finde på at købe, haha!

Jeg lever lidt efter reglen med at man skal balancere ens look. Altså hvis du har en løs top, skal du have en stram bund – og omvendt. Så da sweateren er rimelig løs, valgte jeg at sammensætte den med mine skinny jeans fra Zara. For nylig købte jeg et nyt par sko, og farven på skoene matcher fuldstændig farven på min sweater, så det var jo det helt oplagte valg. Jeg vil ikke fortælle så meget om skoene, da jeg tænker at lave et separat indlæg til dem – ja, jeg elsker dem faktisk så meget!

Mine accessories til outfittet, er rimelig standard. Mine to ringe og mit smukke ur – og så valgte jeg for en gang skyld en anden taske end min Gucci taske, og valgte at lufte min Malene Birger taske, som jeg fik af A i fødselsdags gave, sidste år.

Personligt er jeg helt vild med det her look! Det er tilpas komfortabelt, men stadig passende til både arbejde og veninde dates. Og så er det praktisk til de koldere dage, som vi efterhånden har. Billederne er taget af Malue, og da vi var ude at tage disse billeder, støv regnede det en hel del. Men på intet tidspunkt frøs jeg, selvom skoene er åbne.

Fik I også læst mit seneste indlæg om min nye frisure?

Jeg håber at I alle sammen får en dejlig onsdag aften!

3 Comments

 • Jill Christina

  20. oktober 2017 at 16:12

  Fedt outfit, lækre billeder. 🙂 OG gode tips.
  Rigtig god weekend.
  //Jillchristinablog.dk

 • Jo

  21. oktober 2017 at 01:03

  I love your shoes! Beautiful photos as well!

 • Nyt til garderoben: lyserøde loafers – Kaffe og kjoler

  25. oktober 2017 at 09:25

  […] hele outfittet lige her – hvor du også kan finde en lækker rabat […]

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post