The blogger tag

7. december 2017EmmaEngmark
Blog post

Hej søde piger.

Nå, i dag er der endnu et personligt indlæg på bloggen. Der bliver ofte efterspurgt – hos mange andre bloggere også, har jeg lagt mærke til – på lidt mere personlige indlæg på bloggen, og selvom jeg egentlig synes at jeg er rimelig god til de personlige indlæg (eller i hvert fald bare at inddrage mig selv og mine meninger) så kan jeg da sagtens diske op med endnu flere personlige indlæg. Så i dagens anledning, har jeg fundet en klassisk blogger tag hvor vi kommer rundt om lidt forskellige emner.

Læs også: 5 hurtige facts om mig.


The blogger tag.

Den sidste film jeg så? Det var A Cure For Wellness, som jeg så i sidste uge sammen med min veninde. En virkelig spændende og lidt nervepirrende film.

Hvad har jeg på i øjeblikket…? Meget klassisk outfit. Sorte jeans, sorte ankel støvler, en grå sweater og guld smykker.

Det sidste nummer jeg lyttede til? Puha. Jeg hører generelt ikke så meget musik – ikke derhjemme i hvert fald. Når jeg er på arbejde, kører der altid musik i baggrunden, så det sidste jeg hørte var nok en Indie Chillout playliste. Tæller det?

Det sidste jeg har spist? En lille kinder chokolade, som min kollega gav mig. En sund morgenmad, haha.

Fave can’t-live-without-makeup produkt? Denne lille sag. Jeg har haft den i snart et år, og bruger den næsten hver dag. Det er både en læbe og kind farve, i flydende form. Farven kan godt se lidt skræmmende ud, når man kommer en dot på kinden, men den er så smuk, når den først bliver blendet ud.

Hvis jeg vandt i Lotto ville jeg… Købe drømmehuset til A og jeg. Jeg har snakket lidt om det før. Vi er ved at spare op til et nyt sted at bo. Og selvom vi lægger en god del til side hver måned, er der stadigvæk et stykke vej til den udbetaling som der skal til, for at vi kan få den slags hus som vi gerne vil have. Så hvis jeg vandt i Lotto, så skulle pengene bestemt gå til hus. Og mon ikke der også skulle blive råd til en lille rejse?

Hvorfor hedder bloggen “kaffe og kjoler”? Da jeg i marts måned oprettede min blog, var jeg allerede bevidst om at det skulle være en livsstils blog. Og jeg var også sikker på at jeg ville have et navn til bloggen, der ikke bare var mit eget navn, selvom det virker til at være meget populært at bruge sit eget navn. Jeg fik lidt idéen udfra Stonemuse og DanicaChloe‘s podcast Coffee & Kale, der er en af mine absolutte yndligs podcast. Eftersom min blog er på dansk, skulle navnet også være dansk. Jeg begyndte at lege lidt med ordene, og kom til sidst frem til Kaffe og Kjoler, da det opsummere ret godt hvad jeg vil have bloggen til at handle om. Kaffe fordi jeg selvfølgelig godt kan lide kaffe, og fordi det symbolisere livsstilen i min blog. Kjoler fordi jeg elsker at gå i kjoler, elsker mode og det symbolisere den del af bloggen, som jeg ofte dedikere til mode og stil. Så det var sådan at bloggen fik sit navn.

Hvorfor jeg startede bloggen? Jeg startede faktisk med at have en helt anden blog, under navnet Style on Heels. Bloggen handlede mest om mode, men var som sådan også en livsstils blog. Men en dag lavede jeg en bummert med det tekniske på bloggen, og den forsvandt simpelthen bare. Derfor begyndte jeg på den danske blog, som jeg har i dag. Egentlig har jeg blogget i mange år. Og startede faktisk for.. 5 år siden, må det efterhånden være. Og jeg startede faktisk bare for min egen skyld. Jeg delte ikke min blog med nogen, som jeg gør i dag hvor den bliver delt på diverse sociale medier. Jeg fortalte lidt om min hverdag, delte opskrifter og et par få billeder af det tøj som jeg havde på – lidt i stil med det som jeg gør i dag. Så jeg er bare fortsat hvor jeg slap. Og nu er bloggen en del af min hverdag, kan man vel sige.

Drømmejob…? Jeg ville lyve, hvis jeg sagde at jeg ikke ønskede at bloggen skulle blive en levevej. Men der er dog en god del vej endnu. Men jeg har mange drømme. Åbne min egen cafe, åbne eget hotel, blive fotograf, blive forfatter. Jeg håber selvfølgelig på en dag at kunne opfylde mindst en af dem, men lige nu forsøger jeg at gøre en karriere i hotel branchen, hvor jeg heldigvis allerede er kommet et godt stykke vej som receptions chef på et godt hotel.

Mad jeg ikke kan fordrage… Der er ikke én ret, som jeg ikke kan fordrage. Men der er små separate ting, som jeg ikke kan lide. Løg, flødeskum, svampe, koriander, øl. Og så kan jeg ikke lide for meget hakket kød, som for eksempel hakke bøffer, forloren hare og så videre.

Den ideelle date for mig… Om det er en lækker middag derhjemme, eller middag på en lækker restaurant, så er det en ideel date for mig, så længe det er i selskab med min mand. Vi tager også nogle gange i biografen, hvilket er ligeså meget en date for mig, som en fancy restaurant. Hvad vi laver, er lidt lige meget. Det er selskabet.

Jeg føler mig mest lykkelig, når… Uha, der er godt nok mange gange, hvor jeg føler mig meget lykkelig. Jeg har det lidt ligesom Charlotte fra Sex and the City – jeg føler mig lykkelig hver dag, måske ikke hele dagen, men hver dag. Og oftest er det i selskab med min mand (og vores hund) at jeg føler mig aller mest lykkelig.

Det bedste life advice fra mig… Don’t stress is. Jeg tror på at tingene sker af en årsag, så hvis det lægger i dine kort, så skal det nok komme. Selvfølgelig er der nogle ting, som man skal arbejde hårdt for, men så noget som for eksempel kærlighed, der mener jeg virkelig at det nok skal komme, hvis det er det rigtige.

Hvis jeg styrede verden, ville jeg… Ville jeg forene religionerne. Tænk lige over hvor mange krige, der er startet, udelukkende på grund af religion.

Hvis du var en karakter i en kendt TV-serie, hvem var det så…? Jeg vil helst sammenligne mig selv med Charlotte fra Sex and the City – igen. Men det er lige hende, som jeg tænker på først. Hun er sød, rar, loyal, kærlig men hun har også nogle klare meninger og er ikke bange for at sige dem.

Hvor ser jeg mig selv om 5 år…? Jeg håber inderligt at min blog er blevet mere end levevej, end det er i dag. Jeg håber også at jeg er kommet lidt mere i gang med at følge drømmen om at tage en masse billeder. Og så ser jeg ellers mig selv sammen med min mand, og vores lille barn – eller børn?

Yndlingsord for tiden… Der er nok ikke et ord, som jeg holder mere af end andre – heller ikke et, som jeg bruger mere end andre. Jeg er ret glad for alle ordene, haha.

En af mine gode kvaliteter… Jeg er rimelig god til at se de positive ting, i selv de mest kedelige situationer. Noget som jeg alligevel har kæmpet med i et par år, men med lidt træning kan man sagtens blive god til det – og det er bestemt en af de kvaliteter ved mig selv, som jeg sætter mest pris på.

En af mine dårlige kvaliteter… Jeg er dårlig til at skjule når jeg er sur eller skuffet. Hvilket jeg gerne ville være bedre til. Især med at være skuffet, der har jeg rigtig svært ved ikke at vise det overfor folk, som ofte ender med at blive kede over at jeg er skuffet over dem. Og det er som regel bare en øv situation.

Når jeg er 70 år… Har jeg en drøm om at sidde på en veranda sammen med min mand. Ja, meget cliché og meget sandt. Jeg håber at når jeg engang er 70 år, så har jeg opnået alt det som jeg vil i livet, og har ikke andet tilbage, end bare at sidde og slappe af med min mand – og vores børn og børnebørn, selvfølgelig.

Hav en dejlig torsdag.

1 Comments

  • venterpaavin

    15. december 2017 at 11:20

    Virkelig hyggeligt indlæg – elsker de mere personlige af slagsen.
    Godt at se, at jeg ikke den eneste, som ikke bryder sig om flødeskum og som (ved sjældne lejligheder) får kinder-chokolade til morgen (;

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post