5 hurtige facts om mig

7. april 2017EmmaEngmark

I de mange år, som jeg efterhånden har blogget (dog på andre blogs) har jeg lært, at en blog fungere bedst, hvis den er personlig. Hvilket også er sådan jeg bedst kan lide en blog. Jeg følger for eksempel meget med hos Emily Salomon, da hendes blog er så personlig at jeg føler jeg kender hende, selvom jeg aldrig har mødt hende. Og sådan vil jeg også gerne have at min blog virker på jer. Så dagens indlæg er et mere personligt et, nemlig et par facts om mig, som I sikkert ikke vidste – eller måske gjorde I? Jeg håber I synes om indlægget.
Hav en dejlig fredag og god weekend!

5 hurtige om mig

 • Jeg elsker notesbøger og lister.
  Der er næsten ikke noget bedre, end at starte med at skrive i en helt ny notesbog. Derfor har jeg også rigtig mange af dem (fornyligt købte jeg for eksempel disse fra Søstrene Grene) Det er ikke altid at jeg kan finde på noget nyt at fylde i de forskellige bøger, hvilket også har resulteret i at jeg har tre notesbøger til blog idéer. Mange af dem bruger jeg også til lister. Alle mulige slags lister; to-do, indkøb, ting jeg ønsker osv. Jeg føler at jeg har bedre styr over tingene, hvis jeg skriver det ned og har jeg en aftale, skriver jeg det som regel også både på min telefon, i min kalender og på en liste.
 • Jeg har en meget sød tand.
  Blev man ikke tyk af slik, så ville jeg sikkert leve af det. Hvor jeg godt kan blive mæt i mad, så har jeg nærmest ingen stop klods, når det kommer til slik – og især bland-selv-slik, min store svaghed. Til gengæld er jeg ikke så vild med chips, kage og chokolade, men “almindeligt slik” er jeg helt pjattet med. Udover vingummier, puha.
 • Jeg er forlovet.
  Følger du med på min blog, så ved du også dette, da jeg lagde det op i dette indlæg fra sidste weekend. Min kæreste igennem to år, friede til mig den 1 april i år og jeg har svævet på en lille sky lige siden. Han havde planlagt en weekend tur til Århus for mig, hvor vi legede turister det meste af tiden og sluttede af med en lækker middag på mash. Om aften friede han så på hotellet – jeg sagde selvfølgelig ja, selvom det var svært at få frem med alle de glædes tårer – hvorefter vi fejrede det med champagne. Jeg kunne ikke have ønsket mig en mere smuk aften eller forlovelsesring, der fuldstændig er hvad jeg havde forestillet mig. Dagen for brylluppet arbejder vi stadigvæk på.
 • Jeg har haft hudkræft.
  Faktisk i mange år, uden at vide det. Et sår på skulderen, der bare aldrig ville hele og jeg fik aldrig tjekket det – indtil den dag jeg tog mig sammen, og det viste sig at være hudkræft. Heldigvis er denne form for kræft meget nem at komme af med, men det har dog de konsikvenser at man skal til to årlige tjek (stort set resten af livet) og ikke må få direkte sol, uden en høj solfaktor. Lidt trist for en som mig, der elsker at slikke sol om sommeren. Men så er det jo heldigt at selvbruneren er opfundet, som jeg har gjort stor brug af de sidste par måneder.
 • Jeg er et klassisk a-menneske.
  Jeg er ikke så meget for at gå sent i seng, og alt efter klokken ti om aften, er meget sent for mig. Egentlig kan jeg godt lide at sove længe, men sover jeg til omkring klokken ni, får jeg næsten helt dårlig samvittighed og føler at jeg har spildt det meste af dagen. Til hverdag står jeg op mellem halv fem og fem om morgen, for at møde på hotellet klokken syv, hvilket egentlig er meget fint for mig – det er ikke sjovt at komme tidligt op, men jeg er mest produktiv om morgen og i weekenden elsker jeg at være tidligt oppe, og få en masse ud af dagen.

2 Comments

 • 6 måder at vågne op i bedre humør – Kaffe og kjoler

  9. april 2017 at 17:49

  […] et “tips” indlæg, om hvordan man kan vågne op i bedre humør. Som jeg fortalte jer i dette indlæg, er jeg et a-menneske og har ikke noget imod at stå tidligt op. Dog kan der være dage, hvor det […]

 • 5 hurtige facts om mig #2 – Kaffe og kjoler

  12. maj 2017 at 09:46

  […] tænkte jeg at lave endnu et personligt indlæg. Det er lidt over en måned siden, at jeg lavede mit sidste personlige indlæg, hvor jeg fortalte et par sjove facts om mig selv, og i dag tænkte jeg at lave anden del. Jeg […]

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post