To-i-en halskæde fra Ivyrevel, og en lækker rabat kode til Black Friday

23. november 2017EmmaEngmark
Blog post

Halskæde fra Ivyrevel. Kjole fra Claire Sofie.

Læs også: Kan man stole på et sponsoreret indlæg?

Hej søde piger, og velkommen tilbage til bloggen.

Kan I huske at jeg i sidste måned delte nogle billeder, af den fineste lyserøde sweater? Sweateren fik jeg i gave af Ivyrevel, der også har været så søde at sende mig den smukkeste halskæde! Halskæden er en to-i-en slags, der både har en lille choker, men også en lang kæde med en lille tassel af guldkæder. Simpelthen så fin og elegant!

Her har jeg valgt at sætte den sammen med min kjole fra Claire Sofie, men den ville virkelig også se fin ud til en lidt mere nedringet top, som denne her for eksempel? Jeg er helt vild med Ivyrevel‘s udvalg af tøj og accessories, der både er feminint og råt på samme tid.

Er jeg den eneste, der glæder mig til Black Friday i morgen?

Teamet fra Ivyrevel, har været så søde at udstyrre mig med en promo kode til mine søde læsere, der giver hele 35% på hele hjemmesiden, i perioden 24-26 november. Så kan du shoppe de gode Black Friday rabatter hjemme fra stuen i ro og mag, i stedet for at slås med tusindvis af andre købere. Ret fedt, ikke?

Brug koden ENGMARK35 ved betaling, for at få rabatten.

Personligt tror jeg at jeg skal holde øje med rabatter på et godt kamera. Jeg er ved at være en smule træt af det som jeg har nu, så det kunne være lækkert med en opgradering. Så sig endelig til hvis I ser et godt tilbud!

I dag skal jeg ellers ud at besøge et PR bureau for første gang, hvilket jeg glæder mig rimelig meget til!
Jeg håber I alle får en dejlig torsdag.

Læs mere om kjolen i dette indlæg.
Billeder af Helene.

2 Comments

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post