Ugens udfordring no. 3

24. juli 2017EmmaEngmark

Sidste omgang ugens udfordring, gik ud på at læse mere. Og egentlig havde jeg valgt bogen The vintage guide to love and romance, men ærlig talt. Så kørte jeg død i bogen. Den var slet ikke så interessant som jeg havde håbet på, og lige pludselig var ugen gået. Derfor udskød jeg næste omgang ugens udfordring til denne mandag, da jeg begyndte på en anden bog. Måske kan I huske at jeg lavede et indlæg om Guilty Pleasures, og her nævner jeg blandt andet, at Harry Potter er en af mine Guilty Pleasures. Så jeg tog fat i en af bøgerne – lige nøjagtig bog nummer fem, som selvfølgelig er den tykkeste af dem alle sammen. Og jeg læste og jeg læste. Dog nåede jeg kun halvvejs igennem bogen på den sidste uge, men jeg fik læst og jeg nød at sætte tiden af til mig selv. Så det endte alligevel med at blive en succesfuld omgang!

Så nu til denne uges udfordring, som skal hen i en anden boldgade. Nemlig skønhed!
Jeg elsker makeup. Men jeg bruger ærlig talt ikke så meget til daglig. Og især ikke produkter til læberne. Der er jeg mest til en god læbepomade, som jeg påfører i løbet af hele dagen. Men jeg vil gerne blive bedre til at have lidt farve på læberne. Jeg bliver nok aldrig typen, der går med en rød læbestift og jeg ejer kun to læbestifter, dog vil jeg gerne blive bedre til at bruge dem.

Så udfordringen til mig selv i denne uge – og jer, der vil deltage – er at bruge et forskelligt læbeprodukt, hver dag i ugen. Her tæller jeg dog kun hverdagen med, da jeg ved at jeg ikke kommer til at bruge makeup i weekenden. Og jeg har allerede fundet mine fem forskellige produkter frem.

  • NYX butter gloss – tiramisu
  • Lancome juicy shaker – freedom of peach
  • Too Faced sweet peach – peach, please
  • Lipstick Queen – saint pink
  • Too Faced – marshmallow bunny

Som I nok kan se på billedet, så er alle produkterne i rimelig samme farve nuance. Meget neutral, da det er hvad jeg bedst kan lide. Kaster jeg mig ud i noget alt for vovet, ved jeg også at jeg ikke kommer til at gennemføre udfordringen – men hopper I med på bølgen, kan I selvfølgelig vælge lige præcis de farver som I vil. Ligesom at det heller ikke behøver at være læbestift. Jeg har valgt to læbestifter og tre lipglosses. I dag havde jeg NYX butter gloss på læberne og det var faktisk helt rart at have noget andet end en læbepomade på læberne. Så jeg tror det bliver en ret sjov udfordring!

Ellers håber jeg at I alle sammen har haft en dejlig start på ugen. Hav en rigtig skøn aften!

1 Comments

  • Ugens udfordring no. 4 – Kaffe og kjoler

    31. juli 2017 at 15:40

    […] et indlæg af ugens udfordring. Sidste uge gav jeg mig selv (og jer) den udfordring at have et nyt læbeprodukt på læberne hver dag. I hvert fald i hverdagen. Og jeg klarede det fire ud af fem dage. Den sidste dag, måtte […]

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post