Ugens udfordring no. 5

28. august 2017EmmaEngmark

Indlægget er sponsoreret af NJORD – alle meninger er som altid mine egne.

Glædelig mandag, sødeste piger.
Jeg håber at I alle sammen har haft en dejlig weekend. Denne weekend bød blandt andet på min polterabend (se eventuelt min instagram) der bød på burlesque dansetime, en tur i båd med topløse mænd, masser af drikkelse og god italiensk mad. Det var en fantastisk dag – og nu kan jeg se frem til den næste store dage, nemlig selve brylluppet som er om mindre end fire uger!

Men nu er det mandag igen og I ved hvad det betyder: ugens udfordring. Det er godt nok et stykke tid siden at sidste omgang UU kom på bloggen, men som jeg nævnte i sidste indlæg, så har jeg kæmpet lidt med en begyndende diskusprolaps i nakken, hvilket har taget en del på min energi de sidste par uger. Men jeg forsøger virkelig at opretholde bloggen, men vil stadig ikke love at den kommer helt op at køre lige indenfor de næste par dage, da jeg stadigvæk kæmper en del med det. Og trods alt prøver at blive helt klar til brylluppet, hehe.

Ugens udfordring, handler netop om at være sund. Og at have det godt. Jeg er vokset op i en familie, der altid har taget vitamin piller og derfor har jeg også altid haft en eller anden form for vitamin pille i mit hjem. Normalt bare en multivitamin, de billige fra Føtex. Men jo ældre jeg er blevet, jo oftere glemmer jeg at tage mine vitamin piller og får derfor ikke den fulde effekt. Men da jeg gerne vil blive bedre til at tage mine vitaminer hver dag, har jeg givet mig selv den udfordring at huske dem i syv dage – og håbe på at den gode vane holder ved!

Og for et par uger siden, blev jeg kontaktet af NJORD, der tilbød mig at prøve deres vitamin piller – det kom jo som kaldet. NJORD leverer kosttilskud, der er tilpasset dig og din livsstil. Du tager nemlig en lille test, hvor du besvarer nogle spørgsmål om din aktivitet, kost, søvn og så videre. På den måde kan de finde lige de vitamin piller, som du har brug for. Hvilket jeg synes er super smart! Jeg fik tilsendt vitaminerne no. 3 og no. 16, som jeg skal tage 2×2 af hver dag. Så det er det helt perfekte kit, til at starte min lille udfordring. Og så kommer der de fineste krukker med i ordren! Deres koncept virker på den måde, at du betaler et månedligt beløb (mellem 59-199 kroner) og får 1-4 vitaminer om dagen. Så du får altså vitaminerne lige til døren, hvor du kan putte dem i de flotteste krukker og det hele er skræddersyet efter dine behov.

Skulle du selv være interesseret i at prøve NJORD’s vitaminer, kan du tage en personlig test lige her og komme godt i gang med at bestille dine egne. Samtidig har jeg været så heldig, at få lov til at give mine dejlige læsere en rabat kode, til det første køb. Så hvis du vil prøve deres vitaminer, så indtast koden “EMMA50” og få 50 kroners rabat på dit første køb.

Skal I være med i Ugens Udfordring?

8 Comments

 • simone

  29. august 2017 at 07:49

  Jeg er ret glad for de her ugens udfordringer! Bliv ved med det! <3

  1. EmmaEngmark

   1. september 2017 at 12:41

   Årh, det er jeg rigtig glad for at høre, Simone <3

 • Camilla

  29. august 2017 at 07:50

  Er vild med ugens udfordringer❤️

  1. EmmaEngmark

   1. september 2017 at 12:41

   Hvor er det dejligt at høre! <3

 • Amanda

  29. august 2017 at 09:14

  Lyder som en god udfordring! Jeg burde måske også hoppe med på den

  1. EmmaEngmark

   1. september 2017 at 12:42

   Jeg håber at du hoppede med på udfordringen og fik noget ud af det 🙂

 • Corporate Mor

  29. august 2017 at 15:10

  Spændende!

 • 3 gode grunde, til at huske dine vitaminpiller – Kaffe og kjoler

  21. september 2017 at 15:45

  […] en rimelig sund diæt – bryllupsbillederne skal jo holde i mange år. Måske kan I huske dette indlæg, hvor jeg snakkede kort om nogle vitaminpiller fra NJORD. Jeg har nemlig også været ekstra […]

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post