Ugens udfordring no. 2

10. juli 2017EmmaEngmark

Så blev det mandag igen, hvilket betyder endnu et indlæg “ugens udfordring”. Måske læste du med i sidst uge, hvor jeg introducerede min nye serie på bloggen, hvor jeg (forhåbentlig) hver uge, vil stille mig selv og jer en udfording. Sidste uge handlede udfordringen om at rense huden mindst to gange om dagen. Og ved I hvad? Jeg gjorde det! Hver eneste dag rensede jeg min hud om morgen, efter mit bad og om aften, efter at jeg havde taget makeup af. Selvom der er en bums eller to tilbage – mest fordi det er lige oppe over dén tid – men jeg kan godt mærke at min hud er blevet flottere og glattere, af at blive renset så ofte. Så det har virkelig hjulpet og det er klart en vane som jeg har tænkt mig at holde fast i.

Hoppede I med på udfordringen?

Denne uges udfordring er lidt i en anden boldgade. Det handler nemlig om at læse.
Jeg elsker at læse. Men det er meget sjældent at jeg giver mig selv tid til at sætte mig ned, og fordybe mig i en bog. Hver morgen hører jeg lidt podcast eller lydbog på vej til arbejde, men jeg er virkelig dårlig til at sætte mig med en fysisk bog, da jeg altid finder noget, som jeg synes at jeg hellere burde gøre. Derfor er ugens udfordring meget simpel:

Læs minimum en fysisk bog.

Og jeg har skrevet en fysisk bog, da jeg ikke vil lade mine lydbøger tæller med, selvom det er fristende. Jeg har allerede valgt min bog, som er en romantisk komedie, jeg allerede har læst et par kapitler af. Men udfordringen er at blive færdig med bogen. Jeg er desværre ret god til at begynde på bøger, men aldrig blive færdig med dem, da jeg netop har rigtig svært ved at tillade mig selv at fordybe mig i en bog. Jeg elsker at bruge et par timer sammen med en bog, og nærmest glemme tid og sted – men jeg føler aldrig at jeg har tid til det. Hvilket jo er noget forfærdeligt pjat. Bare i går, brugte A og jeg to timer på bare at se fjernsyn. Der kunne jeg jo ligeså godt have læst en bog.

Så i denne uge vil jeg sætte tid af til det. Jeg vil sætte et par timer af om dagen, eller måske bruge en hel dag hvor jeg forbereder en mase blog indlæg, så jeg de andre dage kan fokusere helt på at læse, i stedet for at tænke på det næste blog indlæg, som skal lægges op på bloggen. Jeg vil gøre det til en hyggelig stund – tænde et lys, finde et tæppe og lave en god kop kaffe. Er der noget mere afstressende?

Jeg håber at I vil hoppe med på udfordringen sammen med mig, og så glæder jeg mig til at se om jeg når at komme igennem den relative tykke bog, haha.
God mandag til jer alle.

1 Comments

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post