Veganske og parfume frie hud produkter fra Sanzi Beauty

Reklame Sanzi Beauty

I mine sprøde, unge dage, gik jeg ikke særlig meget op i hudpleje. Altså, jo. Jeg fjernede altid makeup og rensede min ansigt, brugte en gang i mellem en ansigts maske. Men jeg gik ikke op i om produkterne som sådan var gode. Duftede de godt, så var jeg solgt. Hvor i dag, handler det om så meget mere for mig.

Jeg tror at mange kvinder, begynder at gå lidt mere op i hud plejen, når de begynder at se alderstegnende komme snigende. Det var i hvert fald tilfældet for mig. Dog begyndte jeg for alvor at sætte mig lidt ind i sagerne, da jeg fik min første “bekymrings rynke” i en alder af 25 år – og her sætter jeg 100% skylden på al det solarie jeg tog som ung. Puha.. Så nogle rynker forsvinder jo ikke bare igen. Lige meget hvad reklamerne så end siger.

Så bekymrings rynken er der stadig, endda en smule større og den er ikke alene i mit ansigt mere. Det eneste plus, i hvert fald angående min hud, er at jeg ikke så ofte har urenheden mere, som jeg havde for bare fem år siden. Kost og motion, har rigtig meget at sige i det her tilfælde, og dog vil jeg også vove at påstå, at hud plejen også spiller en vigtig rolle.

Og her kommer hud pleje af god kvalitet, ind i billedet. For et par uger siden, sendte Sanzi Beauty mig disse fire produkter til at prøve.

Alle deres produkter er veganske og uden parfume, hvilket jo i sig selv er et kæmpe plus. Og selvom det er uden parfume, har deres produkter ikke den genkendelige “duft” som nogle produkter uden parfume har. De dufter super lækkert og friskt alligevel. Indpakningen på alle produkterne, er der jo heller ikke en finger at sætte på, for de passer perfekt ind i et badeværelse miljø og er endda pæne at have stående fremme.

Renseskummen har jeg brugt i lidt over to uger nu. Og jeg er virkelig glad for den. Jeg bruger den hver morgen, hvor jeg dobbelt cleanser mit ansigt. To gange om ugen, bruger jeg deres milde ansigts scrub, og to andre dage om ugen, bruger jeg deres fugt givende ansigts maske. Øjencremen bruger jeg også hver dag, og den friske virkelig mine trætte mor øjne op.

Igen, så er det begrænset hvor mange urenheder jeg har oplevet at disse produkter har fjernet, da det ikke er noget jeg har lidt så meget af. Især efter karantæne tid, og det næsten kan tælles på én hånd hvor mange gange jeg har brugt makeup det sidste års tid – hvilket faktisk er lidt skræmmende at tænke på, hvor står en indflydelse makeup har på vores hud.. Men jeg kan sagtens se at min hud er blevet lidt mere ensartet i tekstur. Og min hud føles enormt blød og lækker.

Hvis du står og overveje at prøve et nyt produkt, så vil jeg i hvert fald klart anbefale dig at tage et kig forbi deres hjemmeside og se på herlighederne. De er meget kendt for deres vippe serum, som jeg dog ikke har prøvet. Men det lyder også interessant og spændende at prøve af en dag. Det må du lige give mig en melding på, hvis du har prøvet af!

Comments

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

One thought on “Veganske og parfume frie hud produkter fra Sanzi Beauty

  1. Anna ·

    Jeg er også begyndt at tænke meget mere over de produkter jeg bruger. Virkelig smukke billeder du har taget også! 🙂