Vejen til minimalisme – makeup

5. juni 2018EmmaEngmark
Blog post

Jeg vil stadig ikke vove at påstå, at jeg har regnet minimalismen ud. Men jeg synes at jeg er godt på vej, og jeg er virkelig glad for at have adopteret livsstilen ind i mit liv. For hånden på hjertet, så er der bare rigtig mange ting, der er blevet så meget nemmere, når alt det man har i hjemmet, er noget der bringer glæde og nytte, i stedet for en masse tøj i en stor bunke, ulæste bøger, støvede film og tusindvis af andre ting. Som sagt vil jeg ikke kalde mig en minimalist – endnu. For der er meget som jeg mangler at få styr på, men jeg vil sige at jeg er på vej. Og jeg er godt på vej.

Noget af det, jeg fandt ud af tog mest af min tid, var mine tøj kriser og makeup tid. Som I nok kan regne ud fra billederne, så skal det ikke handle om tøj i dag, men makeup. For jeg har skåret drastisk ned på min makeup kollektion, og jeg har simpelthen sparet mig selv så meget tid. Hvor jeg før havde otte forskellige paletter til øjenskygge, har jeg nu kun en, som jeg næsten aldrig bruger. Og jeg har fundet frem til mine ideelle favoritter, som jeg bruger dagligt og gør at min makeup rutine kun tager fem minutter. Så i dag vil jeg dele mine top fem hverdags favoritter med jer.

BB cream. Jeg ved ikke hvor lang tid siden det er, at jeg droppede foundation, men det er i hvert fald år nu. Jeg skiftede over til BB cream og det har været det bedste for min hud! Det er ikke altid at jeg bruger en BB cream – især ikke her om sommeren – men ellers bruger jeg den til en let dække af min hud. Det gode ved BB creams, er at det er et multiprodukt. Og vigtigst af alt, så er der solfaktor i.
 
Ansigts primer. Jeg har fra tid til anden problemer med let fedtet ud. Så jeg bruger altid en ansigts primer, til at holde styr på det hele i løbet af dagen. Min yndlings er helt klart denne fra Benefit, der gør huden mat og holder den sådan hele dagen.
 
Bryn. Noget, der virkelig kan gøre en forskel med en minimal makeup, er bryn. Jeg gør ikke det store nummer ud af dem, men jeg børster dem og tegner dem let op med dette bryn kit, som jeg efterhånden har brugt rigtig, rigtig meget. Jeg bruger en blanding af de to lyseste brune nuancer, der giver en matchende farve til min hårfarve.

Mascara. Min ultimative yndlings mascara – ligesom så mange andre, så elsker jeg virkelig denne mascara fra Too Faced. Den klumper ikke og er nem at påføre. Jeg har den også i en vandfast udgave, som jeg blandt andet brugte på min bryllups dag, men her må jeg indrømme at den er jeg ikke særlig stor fan af. Den almindelige er dog helt ubeklagelig.
 
Læbebalsam. Jeg har tidligere fortalt lidt om Sæbeværkstedet, og jeg er stadig rigtig glad for deres læbepomade, der sørger for at jeg ikke længere har tørre læber, som jeg ellers har lidt af længe. Den er lavet på naturlige ingredienser, dufter fantastisk og er et must have i tasken.
 
Neglelakker. Jeg har ryddet meget op i mine neglelakker, så jeg kun har mine yndlings tilbage. Det har altid været vigtigt for mig at have flotte negle, da jeg blandt andet viser dem meget frem med et arbejde på et hotel, og jeg elsker mine Essie neglelakker, der giver flotte og velplejede negle.

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post