Velkommen til

Ja, så starter jeg på en blog igen. Igen.. Er det ikke det man siger, tredje gang er lykkens gang? I hvert fald så er det fjerde gang, så lad os hoppe den er endnu mere heldig end nummer tre. To hackinger og en stresset periode senere, så er jeg endelig klar til at kaste mig ud i det, som jeg virkelig holder af. Nemlig at tage billeder og skrive.

Jeg kan jo starte med at fortælle lidt om mig selv, og min intention med bloggen her. Mit navn er Emma og jeg er i mit sidste år af tyverne. Jeg bor i et hyggeligt rækkehus i Slangerup, sammen med min mand A, vores hund Manny og vores søn Oskar, fra januar i år. Oskar er et præmatur barn, hvilket vil sige at han kom to måneder for tidligt til verden. Det ændrede virkelig vores liv og vores syn på det at være forældre, hvilket jeg nok også kommer ind på, på et tidspunkt.

Lige nu er jeg på barsel, som først slutter til februar næste år. Når jeg skal tilbage på arbejde, er det til en stilling som ‘office coordinator’ på CPH Studio Hotel , som jeg har været med til at starte op i 2016. Jeg er uddannet som hotel receptionist og har været i branchen i over ti år. De sidste fem år, har jeg været reception chef på tre hoteller og er nu endt i backoffice, som har været drømmen længe – for ja, man kan faktisk godt få nok af at snakke med mennesker hele dagen, haha!

______________________________________________________________

Hvad er så formålet med denne blog?

Jeg har haft en blog i mange år. Måske.. 6-7 år faktisk. Jeg har dog skiftet platform og domæne et par gange, men i bund og grund, så elsker jeg bare at skrive. Om alt og ingenting. I mine mange år som blogger, har jeg også fået nogle dejlige bekendtskaber og gode veninder, der gjorde at det ikke bare blev det at skrive, som var sjovt. Men det at bruge en hel eftermiddag på at tage billeder til hver vores blog, og bagefter tage en tur på café, dét blev min fritids interesse. Og da Oskar nu efterhånden er så gammel, at jeg faktisk også kan lave andet, end bare at sidde med ham hele dagen, så tænkte jeg at nu var det tid til at starte op igen.

Selvfølgelig kommer bloggen til at omhandle ham en del. Han fylder jo største delen af mit liv, så ham vil du møde og se en hel del. Men jeg håber også at kunne komme omkring en masse andre emner. Både lidt om mode og skønhed, som altid har haft en interesse hos mig. Men også noget som lækre opskrifter, anmeldelser af steder og længere tekster og debatter om emner, der har betydning for mig. Så en god blandet landhandel og derfor vil jeg også betegne bloggen som en ‘livsstils blog‘. Ligesom alle de andre, haha!

Opstartsfasen er altid lidt tricky, da der ikke er så meget indhold. Hvilket også er derfor jeg måske kommer til at bruge et gammelt indlæg eller to, for ligesom at sætte gang i skuden. Og indtil da, så skal du da være så velkommen til at hoppe over på min instagram profil, hvor jeg har delt i et par måneder.

Du kan finde min instagram profil lige her.

Jeg håber at du vil følge med på min lille blog 🙂

Comments

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *